⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Altyapıdan bir oyuncuyu orta sahaya koymalıyız bartuğ mu olur atalay mı olur bilmiyorum
ama şu taylan ve berkandan daha kötüde oynayamaz buraya düzgün bir adam koymadığımız sürece
her takım hocası önde basıp tüm oyunumuzu sabote edicek Terimin inadını kırıp pas oyunundan vazgeçmeyeceğini herkes biliyor

Ayağına gelen topu ayak içiyle stop edemeyen topla etrafında dönmek için 20 hektar araziye ihtiyaç duyan Berkan Kutlu
Yine topa bomba muamelesi yapan topu aldığında kafasına kaldırması için 6-7 saniye lazım olan ileri oynamayı hiç düşünmeyen
Taylan Antalyalı Ve yine ileri hiç oynamayan Berkan Kutlu ile bizim maçı domine etmemiz mümkün değil

Rakip çok çok çok zayıf olacak ki bence Süper ligte oyle bir takım yok veya eksik kalırsa anca domine edebiliriz.

Bizim Takım ikiye bölünüyor Stoperler önlerinde iki kazma Taylan Berkan topu çıkaramadıkları için yanlarına gelen Cicaldau
ve 30 metre boşluk kerem Mourtan ve Forvet her kim oynarsa

Topun çıkması için tek seçenek tabiki taylan berkan değil iki bekimizde top çıkaracak kadar yetenekli değil Bir Mariano yok maalesef
Forvetimiz Halil oynamazsa topu gelip alıp duvar olacak özellikte değil Cicaldau da yeri gereği top alıp dripling yapacak zamanı bulamıyor
adam 30 metre boşlukta deli dana gibi ileri geri koşuyor

Kerem boşa çıkıp aldığı 4 topun 3.ünü kaptırıyor ille önüne uzun atacaksın Mourtan da garibim napsın onlara ayak uyduruyor

Bu kadar kopuk kimin ne yaptığını bilmediği Galatasaray takımı ben tarih boyunca izlemedim Daha kötü kadrolarda gördük ama bu kadar kötüsünü hatırlamıyorum Oyuncu özellikleri ve seçilen oyun tarzı birbiri ile tamamen ters oyunculardan yapamayacakları şeyler isteniyor.
Hal böyle oluncada her rakip bize üstünlük kuruyor şansımız varsa kazanıyoruz yoksa kaybediyoruz

Pas oyunu oynayacak hocanın Taylan Berkan gibi düşük teknik kapasiteli Anholt Babel gibi Gamsız Yedlin gibi bitik Kerem gibi pas yüzdesi çok düşük oyuncuları seçmesi zaten fişimizi çekti bir hoca pas oyunu oynayacaksa ona uygun forvet alır var Halil
ona uygun kanat alır var hadi Morutan diğeri Hadi Babel var Feghouli var bitik olsalarda ille pas oyunu oynayacaksan oynatmak zorundasın
stoperlerin de idare eder ama bu bekler ve bu orta saha ikilisi ile pas oyunu oynamak resmen intihar

Bu maçta orta sahayı Bartuğ- Berkan- Cica yada Berkan- Cica- Morutan olup kanatlarda Kerem- Barış bekliyorum.

yasar kemal ugurluyu mu vermisler maca

Bizi doğrayan Mete ve Fırat hemen yine maç almışlar. Şikecilerin maçında hata yapmayan Ali Şansalan yine yok.
Orman çocukları!

Ama bizim sessiz yönetim varken devran böyle dönmeye devam eder tabiki.
İlk başlarda konuşuyorlardı ama bunlara da bir yerden uyarı gelmiştir.

Muslera - Yedlin, Nelson, Marcao, Ömer - Assuncao, Berkan, Cicaldao - Kerem, Morutan, Halil

malesef zorlanacağımız bir müsabaka daha

sagal, figuredo, dickov fln

31 ekim 1 kasım
forumdan uzak durma zamanı geliyor

taylan/berkan i 6 kullanip tum hucumculari sahaya atmadan yanayim ustat

konya maçında yaptık 😔 ben halil + 1 forvetli 4-4-2 gibi bir formation ihya eder diye düşünüodumda o maç biraz kötü idi
ideal diziliş ve sporu tercihleri ne olmalı pek bi fikrim yok tbh
ama kısa vadede taylan ve pvanın benchte oturması lazım bir müddet

Mevcut forvetler içerisinde ilk 11 başlamayı hak eden tek forvet Diagne, Mohammed berbat oynuyor Halil desen istikrarsız bir iyi bir kötü bir bakıyorsun güzel gol atıyor bir bakıyorsun kalecinin önünde topa vuramıyor beklediğim 11

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan Cicaldau
Baris Alper Morutan kerem
Diagne

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

konya maçında yaptık 😔 ben halil + 1 forvetli 4-4-2 gibi bir formation ihya eder diye düşünüodumda o maç biraz kötü idi
ideal diziliş ve sporu tercihleri ne olmalı pek bi fikrim yok tbh
ama kısa vadede taylan ve pvanın benchte oturması lazım bir müddet
kasimpasa maci gibi yapalim o vakit
iki kanat + morutan gormek istiyorum

kerem x x
cica morutan
x

gibi

Geri
Üst Alt