⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Geçen sene çok ters geldiler.

Bu seneki hallerine bir çözüm üretiriz umarım.

Saat 4 maçlarını hiç sevmiyorum umarım puan kaybı yaşamayız Karagümrük her ne kadar eski gücünde olmasa da ligin tehlikeli takımlarından biri ve lütfen artık girdiğimiz şu gol pozisyonlarını bir zahmet değerlendirelim 10 net gol pozisyonuna girip 1 golde kalmak da nedir ya lokomotif maçında aynen öyle oldu hoş bu takım 2-0 öne geçtiği maçları da verdi ama yakaladı mı 3-5 tane atacaksın rakibin yere düştü mü tuş edeceksin fişi çekeceksin yoksa zaman geçtikçe rakibe cesaret verirsin kendimiz kaşınıyoruz yani gol yemek için rakibe gel bana gol at diyoruz

Halil'in gol atacagi yok.

.........................musli.....................
..yed...nelson......marcao...pva......
.............cica.........berkan..............
..kerem........morutan........halil......
..............mustafa...........................

Al sana kadro,evladınıda oynatabiliyor ,orjinal forvetide,öndede basarsın orta sahandakilerde dinamik .yani macera aramaya gerek var mı?

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malatya, Altay, Sivas ve Antalya'yi yenecegimizi düsünüyorum. Oyun olarak bunlar bu sene ümit vermiyor.

Karagümrük, Fenerbahce ve Basaksehir maclarinda alacagimiz sonuclar cok önemli.

Adana deplasmanindan galibiyetle cikacagimizi sanmiyorum.

Kasimpasa ve Kayseri maclarinda kaybettigimiz 5 puani telafi etmemiz gerekiyor.

Insallah rotasyon sacmaligina girilmez ama belki PvA yedek olur.

IMG_1377.JPG

Ben bu pozisyonu Moskova maçı sanıyordum yedline saydırırken ,meğer karakazların bize attığı gol ve gene yedlin boş bırakmış.bi takım nasıl aynı golü yiyebilir ,maşallah çok iyi analizcilerimiz var ve hatalarımızı tekrarlatmıyorlar ,gelde çıldırma

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Feghouli Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Zaten bundan sonra ara var kadroyu bozmamak lazım.

Geri
Üst Alt