⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Terim herhalde 11 i belirlemiyor,eğer rakip analiz raporunda şu tipte oyuncular oynarsa verim alınır diye 11 i hazırlayıp şu kadroyu sür sahaya deniyorsa ,ciddi şekilde bi ajanlık vardır ozaman .yok terim yapıyorsa bu adam kesinlikle emekli olmalı.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

babel'i taç çizgisinde oynatacak yine. loc-mosc maçındaki gibi.

ben babel'den ziyade sağ kanatta kerem'e şaşırdım. kerem içe kat etmeyi seven bir oyuncu, bay'ı beklerdim orada. bay da çizgide oynamayı seven bir oyuncu. bakalım kerem becerebilecek mi.

en uçta da statik diagne'dense, gezici mm veya halil'i oynatması mantıklı. mm sanırım psikolojik olarak hazır değil o yüzden halil'i seçmiş olabilir.

adamın amacı karagümrük savunmasını çizgilere doğru açıp, emreK, cica ve hatta berkanı pozisyona sokarak sonuca gitmek. orta saha 3lümüzden gol/goller bekliyorum bugün.

morutan ve pva'nın kesilmesi doğru bu arada. morutan ikinci yarı girip fark yaratacaktır.

Fatih Terim gerçekten Babel veya Feghouli ikilisinden birini sahaya çıkarırsa ciddi ciddi kaybedeceğimiz maç, Karagümrük merkez oyunlarını bizden daha iyi oynuyor doğruya doğru

Kenarlarda Babel,Ömer ve Kerem,Yedlin varken kenarlarda bile bize üstünlük kurabilirler

Yenilgi veya beraberlik sonrası henüz 12 hafta da 9-10 puan fark olacak.Sonrasında taraftar üç maymunu oynamaya devam edecek mi?Göreceğiz.Gerçi 3 yıldır oynuyorlar.Neden tepki göstersinler ki?
Trabzon maglubiyet yüzü görmedi daha, biz 3 kez maglup olmusuz ama puan kayiplarina baslayacaklar Antep macindan sonra.

Karagümrük ve FB maclarini kazanirsak sampiyonluk yarisinin son gününe kadar bir sekilde icinde oluruz ama ikisini de kaybedersek 3.lük mücadelesi veririz. Ortasi yok.

Mac oynadikca puan farkinin arttigi bir ortamda kimse Cagne, Halil ve Mustafa 3'ü de kötü diyemez. Anadolu takimlarinda iyi yerli oyuncu bile yok mesela. 2-3 yetersiz oyuncuyla oynuyor hepsi.

babel son 2-3 mac okadar kotu degil, abartmayin.

Babel iyi bir tercih. Rize maçı gibi oynarsa çok iyi.

Geri
Üst Alt