Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Babel - Diagne
Emre - Morutan
Şart. Sonra Halil çıkmalı
Kesinlikle 2. Yarı böyle baslamaliyiz
.Kılınç resmen sahada yok hocanın neden haftalardır sildigi belli oluyor bir ara unuttum kilincin oynadığıni
Babel - Diagne
Emre - Morutan
Şart. Sonra Halil çıkmalı
Yil 2022de belki anlar bunu taktik dehasi. Her hafta ayni seyi yapiyor ama baska sonuc bekliyorhalilden daha fazla verim alabilmek için çift forvet daha ideal olur bence
Burada hakem haklı oyunu durdurmadı çünkü. Oyuncular ahlaksız.Rakip atak yaparken son 1 dk at kendini yere kivran hakem maçı durdursun sonra normal sürede maçı bitirsin bizim hakemler vasat bile değil o derece kotu
mostafaya 2 tane kafa topu geldi geçen maç dağa taşa vurdu
hafızanız zayıf ise çeşitli çareleri mevcut.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiHalil ne yapti bir forvet olarak sezon başından beri şu maçı kopardi aldi de hadi. Muhammedin koparttigi iki maç varNe mmsi ya ? Nr yaptı şu zamana kadar arkadaş bu adam? Diagne dersin eyv derim de MM bu takımın üçüncü forveti olur bu perfonmansı ile.
Karagümrük gibi bir mahalle takımı bizim karşımızda favori olacaksa dükkanı kapatıp gidelim.
Oynamaya gerek yok.
Karagümrük nedir?
U 19 takımıyla çıksak bile favori her zaman Galatasaray‘dır.
Üçünü de aldırana bir lafınız yok mu?Muhammed artık boş ama diagne forvette olmalıydı. 3 forvet var üçü de berbat arkadaş
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk yarıyı kaydedip uyku problemi olanlara terapi mahiyetinde kullanmakta fayda var.
Dokunmasa arkadaki boş. Bildiğin çevre kontrolü ve sezgisi -20 herifin.Yalnız Halil'in kafa vuruşu yandan dışarı gidiyormuş rakibin göğsüne çarpınca kaleye gitmiş.
Ben böyle gol atma özürlü bir forvet görmedim.
Bazı maçlarda iyi futbol beklemeden büyük takım refleksi ile kazanmak gerekir.Oynadığımız bu mu?