⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Takımı ilk yarıda gayet beğendim.
Özellikle Berkan belki de kariyerindeki en olgun maçını oynuyor olabilir. Kerem şu first touchlarını düzeltse, Halil de 4 kişinin içine topla girmese daha net pozisyonlar bulabilirdik.
Pesic kaşınıyor, atılabilir.

Karagumruklu topcular durmadan yerde. özellikle pesic ve karamo denen itler darbe gelmeden kivraniyorlar.

Son pozisyonda bizimkiler niye duruyor ulan oynayin iste.

Onde bastigimizda etkili oluyoruz ama maximum 5 dakika yapiyoruz 40 dakika mal gibi bekliyoruz.

Onde basacaksin onde

Halil ne yapti bir forvet olarak sezon başından beri şu maçı kopardi aldi de hadi. Muhammedin koparttigi iki maç var
Halilin sahada yaptıklarını görmüyorsan futbol konuşmayalım seninle. Tamam forvet pozisyonunda oynatmam ben olsam ancak bu takımın en katkı sağlayanların başında gelir. Siz futbolu gol atan atmayan olarak görüyorsanız beni birdaha alıntılama

2. Yarı beklersen yazıklar olsun hoca. 3 adam alman lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ilk yarı neden oynandı, haydi takımlar oynamak zorundaydı sahaya çıktılar biz niye açıp izledik aklım almıyor hayatımdan 50 dakika çalıp gitti resmen
Fkg takımı sadece hızlı hücumlarla etikili olmaya çalışıyor. Abartıldığı kadar iyi değiller. Bu maçı almamız lazım.

Emre k. ve Babel’in acilen değişmesi lazım. Emre k. en büyük nefretimsin gamsız herif

Son dakika gol atamayacağımıza o kadar inanmışız ki atağı kesip adam yatıyor diye taca atıyoruz. Bu kadar centilmenlik fazla ben söyleyeyim bu kadar narin centilmen takım izlemek istemiyorum açıkcası.

Diagne oynasa 70 dk hic etti bla bla
Halil zaten adam degil bla bla
Mm çöl devesi bla bla

Ocak derse ft bilmem ne bla bla

İzleme lan.gif sinan engin

İkinci yarı Diagne ve morutan girmeli emre ve babel çıkmalı ufak bir taktik değişikliği yapılmalı halili forvet arkasına alınmalı

Geri
Üst Alt