⚽ SL 21/22 H:12 | Karagümrük 1-1 Galatasaray | MS | 7 Kasım

Neymis efendim forumda gotumuzu kaşıyıp 30 yıllık hocaya laf atiyormusuz.

Yav bu takim Galatasaray. Formamiz yeter bu lig icin ilk 10'a girmeye. Yillardir 4 mac ust uste ezdigimiz bir mac hazirlamiyorum bu kıytırık lig te. En buyuk saydiklarimizi Avrupada 5'er 5'er postaliyorlar.

Cikaralim bu gozlukleri. Hocada buyuk düşüş var. Bu yillardir mevcut. Buyuk Galatasarayli olabilir, ama maalesef artik bir teknik ve taktik deha degil

fatih terim isterse cumhurbaşkanı falan olsun ama Allah aşkına Galatasaraya hoca olmasın bitmişsin hocam bitmişsin

Gol yiyince oyuncu değiştir
Ezber zihniyet

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim artik Galatasaray in kangreni olmustur onu bu klubun basinda tutanda destekleyende Galatasaray dusmanidir bugun net beraberlik icin sahaya cikti 70 dakka ileri dahi cikarmadi takimi ordan maci seyretti ve sabretti tez zamanda kovulursun insallah

30 milyon insan toplandık Fatih Terim e CM oynatıyoruz... Kahretsin ne diyim

Istanbulun semti ile Türkiyenin en büyük takımı arasında kalite farkının olmaması eskiden su macları 3_0,4_0 rahatlıkla alırken pekii simdi?????

O halili de oynatıp oynatıp sene sonu 8 milyona kitletecek bize defol git Allah aşkına

kendi şahsi gururunu Galatasaraydan üstün görüp morutanı oynatmıyan adam hoca moca değildir

morutanı bu kdr geç almak maçın skoru beni enterese etmez demektir

Neye göre kadro kuruyor, neye göre değişiklik yapıyor kendi de biliyorsa ne olayım. Kenarda oyuna sokacağı adamı durduk yere almaktan vazgeçiyor. Saçma sapan bir herif başımızdaki.

Geri
Üst Alt