⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Fatih Terim 70 yasina gelmiş, halen hayatı anlayamamış.

1. Aynı şeyi deneyip sonuç alamayıp, 100 kere aynı şey denenmez.

2. Kadroyu görünce, oyun planı şu dedim: Halil ile mıy mıy mıy, 60dk. Kerem, Morutan ya da Feg ile bi tane sıkıştırırsam… Berabere falan gelir, 60-65’de ya Diagneyi ya Muhammedi alir. Sonrasında bi tane atarım, 2-1 1-0 alırım. Aynısını yaptı.

Bir takımın A planı olur, B planı olur. Hatta C planı olur.

Oyun oynatmadı, sanki, planı neyse yapacak, tıkır tıkır işleyecek… Hayat böyle mi lan? Bu kadar basit mi? Bu kadar kolay anlaşılır olmak bi kere 1-0 geride başlatır adamı.

Bu saaten sonra adamsan, git altyapının başına geç, scout transferleri falan yap! Çünkü teknik adamlık senden çoktaaaan geçmiş!

Dağın yer değiştiğine inan insanın huyunun değiştiğine inanma.egoterim asla değişmez ama bunar.bu adam bitmiş son iki yıldır tamamiyle bitmiş.bu adam gitmeden bize artık gün yüzü yok

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın hakeminden ziyade VAR hakemi konuşulmalı. Tüm maçı katletti şerefsiz.

Kirmizi karti bile sirf pozisyonu avantaja birakmamak icin verdi.Bu kadar yanli bi hakem olmaz .Adamlar bizi be zaman yense bi taraftan hakemler cikiyor.Ben bu takima guveniyorum ama Hocaya guvenemiyorum artik.Peraira bile biseyler yapabilmek icin maci kaybetmemek icin 4 hamle yapiyor. Hoca izliyor.84 Mohammedi oyuna sokuyor.Tamam Halil bisey oynamadi ama ben olsay Fegi cikarir Mohammedi alirim oraya baktim olmuyor.Diagneyi atarim Adamlar 10 kisi kalmis hocamiz kirmizi kart gormekle mesgul.

Bugün özelinde hakemdir şansızlıktır 50 tane sebep bulabiliriz de genel olarak anadolu takımlarını bile iç sahada domine edemeyen bir Galatasaray var senelerdir. Terim gitsin düzeliriz gibi bir beklentimde yok gitse belki bunu bile oynayamayız bilemiyorum ama durum bu.

Böyle yenilmek tabi ki de üzüyor ama hakem yüzünden hocadan kurtulamayacak olmamız daha çok üzüyor..

93 - 110 arasina bakmadim ama macta bariz sekilde hakemlik birsey yoktu. Ayrica dunyanin heryerinde %99 Cagne'ye faul verilir ama rakibin yaptigi faullu itmeler abarti filan degilse penalti verilmez. Tabi izlemedim, penalti konuda yorum yapamam.

92. dakikaya kadar kendi kendimize yenildik, Cagne ikinci yarinin basinda girmeliydi.

Geri
Üst Alt