⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Bu bizim 3 forveti topla, 5 ile carp, gomisin tek ayakkabısı bile etmez. Bu kadar bitiricilik özürlü bir Galatasaray ben izlemedim ya, loko macinda da oldu. Bu sene bitti, artik devrede burak elmas bu takıma çöp bile almasin ama sene sonu yeni hoca ile adam gibi bir forvet alin

halil son pozisyonda zaten gördü biseyler sonra bekledi israrla bi var kontrolü oda gelmeyince demekki yanlis gördüm zihniyeti olustu, ha hatalari varmiydi say say bitmez oyunu soguttu gereksiz yere bizim üzerimize oynadi kartlar dagitti, oyun daha fazla durmusken oynanan süre fazlasiyla azdi. zatende yenmeyi hak etmedik morutan iyi kötü sag tarafta yapmaya calisiyordu birseyler yanina barisi veya babeli koyma yerine morutani cikardi sag kanat tamamen iptaldi, yanlis kadro kurdu hoca degisikliklerlede sivadi.

fatih hocaya destegimi ligin 4-5.haftasında tamamen kesmiştim eger ki gitmezse ilk 3 e giremeyiz diyordum ilk 5 olur muhtemelen

cünkü takıma yararı olmuyor artık aksine kulube takıma zarar veriyor

Sanki bizden olur, siz bizim takimi hangi gözle görüyorsunuz, bizde cöpüz, kadroda topu ileriye tasiyabilecek BIR(1) tane oyuncu yok
Bu takım genç, en azından önü açık 2 doğru takviye bir tane de kontra futbol nedir nasıl oynatılır bilen. Taktik bilgisi olan hoca ile üst üste şampiyon olur.
Takımdaki en büyük iki sorun
1-rakipten top çalamıyorlar
2-bitiricilik denen şey yok çalışılmıyor.

bonus:
+Takım ceza sahası dışından şut çekmiyor varsa yoksa paslaşmalar sanarsın messi neymar var.
+Her oyuncu değiştirdiğinde kimin ne yapacağı belli değil
+Takımda odaklanma sorunu var.

adam gibi bir ekip maden gibi işler. 30.dakikada maçı bitirirsin.

Hala kendime gelemedim sıcayım böyle işe. 3-0 yenilsek bu kadar üzülmezdim. Halil denen ..... Düdük astırılacakkkk

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düdük falan asmayacak kendimizi yormayalım

Fırat denen haysiyetsiz içinde 10 yıl önce böyle diyorduk astı mı düdük elbette hayır

Üzerine 10 yıldır doğramaya devam etti

Emekli oldu 1 gecede kanun değiştirdiler daha çok doğrasın diye..

Özellikle Yaşar Kemal Uğurlu iti olmak üzere bunlarda düdük asmayacak, daha doğrayacakları çok maç var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt