⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Terimi takımı anlıyorum da 3 senemizi çöp eden bu hakemlere ne yapicaz. Yaw kafayı yiycem 3 senedir hakemler mahv etti herşeyi. Kimse bunlara bişey yapamıyo. Ulan bıktım adaletsizlikten. Lanet olsun. Allah kahretsin ya
Evet hoca hatalı değişiklikler geç oldu başka hataları da var ama hakemler geçen sezonun başından beri bizi katlediyor yönetim sus pus taraftar da hocaya sallamaktan hakemlere sallamıyor neymiş hakemi de yenecekmişsin öyle bir şey yok arkadaş hakem maçı bizden alıp fenere verdi işte bu kadar basit diagne itti deyip golü vermiyor onun daha şiddetlisi berkana yapılıyor penaltı verilmiyor geçen sezon biz doğranıp bjk itildi ona rağmen averajla kaybettik o bjknin itilmemiş halini görüyoruz bu sezon bize gösterilen kırmızıların daha ağırları rakiplere gösterilmiyor var sürekli aleyhimize çalışıyor sonra hakemi de yeneceksin yok öyle bi dünya

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe’nin en iyi beş oyuncusu sahada yok, 50 bin kişi önünde en iyi oyuncularından mahrum 10 kişi kalan ve ligde son dört maçta galip gelemeyen takıma yeniliyoruz. Ben hakemi bahane falan bulamam. Hoca istifa etse yeridir. Bu rezilliğin sorumlusu odur.

Maçı yüzde 51 şans yüzde 49 terim ve hakem verdi.
Yanlış kadro başladı ısrar etti.
Feg momo
Morutan Taylan çok daha önce yapılmalıydı
Pozisyon olarak tamam 5 net kaçan gol pozisyonu var ancak oyun olarak ilk 60-65 arası bariz kötüydük rakipten.
Önde baskı 2 forvetli oyunu tercih etse yenilebilirdik kısmet bazı şeyler ama burda insanlar kötü futbola isyan ediyor kendi sahanda bu kadar baskı yemeye.
Hakem için söylenecek laf çok ama boşa konuşuruz.
Bu golün çok çok daha net faul olanını aynı hakem Kadıköy de iptal etmedi.
Hakemi de yenmemiz şarttı
Canımız sagolsun.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aşağılamadan rakibi övmeden de eleştiri yapılabiliyormuş ne güzel yazmışsınız hocam

yaşar kemal uğurlu muslera'nın ayağının kırıldığı, andone'nin perte çıktığı rize faciasından sonra bir maça daha imzasını attı

halil umut meler'i geçen yıl ankaragücü maçından hatırlıyoruz zaten

o golü itti diye iptal ediyorsan mesut'un golü de iptal edeceksin, son dk da o penaltıyı vereceksin

şahsen benım hiç umudum yoktu 3 sonucada açıktım rakip fener oldugu için degil rakip 3.kümeden velimeşe ergene de olsa aynı hissiyattayım

bu sezon böyle gidecek

Maçı Halil yüzünden değil tüm maç boyu sağ taraftan 1 tane atak yapamayan Yedlin-Feghouli kanadından verdik soldan kaç defa organizasyon yaptık sağdan hiçbir atak yapamadık üstüne kaç defa top kaybedip atakları yok ettiler tehlikeli yerde top kaptırdılar

Nihat Özdemir ve fenerli RTE spora siyaseti bulaştırdığı için senelerdir bize karşı bir oyun oynanıyor, ister F.T gitsin yerine morinyo gelsin bu oyun bitmez. Tek çare RTE gidecek ve Nihat , servet tffb den elini çekecektir. Bağımsız bir TFF ile daha adil bir lig izleriz tiyatro biter

Başkanın açıklamalarına bakarsak 2 ihtimal var ya kendisi bırakır gider kurtuluruz yada başkan gider o zaman o da gider kurtuluruz.

Sert konusacak adam yok bu kulüpte. Ortalığın şuan ayağa kalkması lazımdı. Haftaya hakem Galatasaray lehine iki karar vericek hemen çıkıp konuşacaklar hakemler Galatasarayi kolluyor. Maşa Anadolu kulüpleri çıkıp konuscak vs. vs. Her zamanki terrane. Bu işi böyle iyi niyetle çözemezsin.

Burda öldüm
IMG_20211121_213851.webp

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ı orta sıra takımı yaptı. 3 yıl 0 şampiyonluk. Derbi galibiyeti yok, mağlubiyeti çok.

Geri
Üst Alt