Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.745
- 16.102
- 2.538
Böyle bir rezaletten sonra bu 2 hakeme düdüğü astıramazsak daha çok doğrarlar bizi
Astıramazlar tabiki. O yüzden yıllardır doğranıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir rezaletten sonra bu 2 hakeme düdüğü astıramazsak daha çok doğrarlar bizi
Keşke lisansını iptal etseler. Yoksa kendi gitmeyecek zaten. Hakemler ne kadar şerefsiz olsada Terim'in yanlışları bizi buralara getiriyor zaten.terime kac mac ceza verirler acaba
Verilemeyen golde adam peantıyı vermemek için faul çaldı yavşak
Kim yapicakki bunu. Yöneticilerden bekliyosaniz o iş olmaz. Kimsenin umrunda olmaz yöneticilerin konusmalari. Bu işi başka türlü ancak yapabilirsin onuda ben burda söyleyememBöyle bir rezaletten sonra bu 2 hakeme düdüğü astıramazsak daha çok doğrarlar bizi
ikinci sarıdan attı galiba. 1 maç alır herhalde.terime kac mac ceza verirler acaba
Süper finaldeki mağlubiyetten beri en saçma mağlubiyet. Kime fatura edeceğimi şaşırdım. En iyisi susmak...
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildibu arada herkes halil umut diyor ama esas pustlugu vardaki herif çıkardı
kusura bakma renkdas sacmaliyon, resmen bakmadigin dakikalarda hakemin tcvzüne ugradik
Kadıköy serisini bozduk derken evimizde seri basladi
Bu takım genç, en azından önü açık 2 doğru takviye bir tane de kontra futbol nedir nasıl oynatılır bilen. Taktik bilgisi olan hoca ile üst üste şampiyon olur.Sanki bizden olur, siz bizim takimi hangi gözle görüyorsunuz, bizde cöpüz, kadroda topu ileriye tasiyabilecek BIR(1) tane oyuncu yok
Hala kendime gelemedim sıcayım böyle işe. 3-0 yenilsek bu kadar üzülmezdim. Halil denen ..... Düdük astırılacakkkk
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi