⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Taylan-Berkan-Cicaldau tarzında bir orta saha ile çıkarız maçı 0-0'a kitleriz ve Trabzon ile puan farkını 11'e indiririz (y)

Aynı puandayız bide onlar deplasmana geliyor onlarda kaos olmasının sebebi fatih terim gibi bir dokunulmazlarının olmamamsıdır bizde korkudan kimse sesini çıkarmıyor yoksa futbol olarak onlardan çok çok kötü durumdayız
Bence futbol olarak onlar kadar kötü değili. Onlar açıklanamaz bir seviyede.

Savunma anlamında sadece Marcao sayesinde onlardan iyiyiz ancak hücum olarak biz bir hiçiz bu kadar kabız bir Galatasaray görmedim
Ya tamam da Murat onlarda da Valencia olmayınca bi halt yapamıyorlar o da karambole. Daha fazla bu konu hakkında bu şekilde konuşma lütfen!🤣

Şunları iç sahada yenelim artık 7 yıl oldu

vitora da kaybedip öyle istifa edecek herhalde sayın hocamız

Evet Prandelli döneminde Sneijder'in şapkadan tavşan çıkarıp ayı Volkan'i bir sağa bir sola yatırdığı maçtı son galibiyetimiz.

7 senedir içeride yenemiyoruz Fener'i...
o da berbat bir maçtı aslında

çok iyi hatırlamıyorum ama galiba fener net bir gol kaçırmıştı 0-0 iken.

ama sneijder sihir yapıp almıştı maçı.

Maç seçen hocamız, bu maça iyi hazırlanır derdim ama milli maç sonrası düzgün bir maçımızı hatırlamıyorum. Yenilirsek şaşırmam, eğer öyle bir şey olurda istifa etmezse maçları takip etmeyi kendisi gidene kadar bırakırım

Aynen kadlec kacirmisti galiba. Cok kötü oynamistik. Fb kirmizi kart gördükten sonra biraz oynamaya baslamistik. Tam herkes 0-0 bitecek derken sneijder sapkadan tavsan cikarmisti.

1 puan alalım da sezon başında küme düşmesine kesin gözüyle bakılan başak geçmesin bizi

O maçta Bruno Alves Dzemailinin sırtına ayağını kaldırıp kırmızı yemişti dk 60larda sanırım ama ıkına ıkına yenmiştik Sneijderin son dakikalarda uzaktan şutlarıyla

Geri
Üst Alt