⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Muslera

Yedlin Nelsson Marcao PVA

Berkan Cicaldau

Morutan Halil Kerem

Mostafa

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yardımcı olabilecek varmi acaba?

Ingiltereden maç için gelecem, tam olarak ne yapmam gerek, pasolig kartı almam gerek mi?

Bilet almak zor mu?

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tam 0 0 lık maç aslında
iki teknik direktör bu maci 0-0'a baglamak isteyecek ama biri bi mallik yapip uyduruk bi gol yiyecek bence. hem fenerin hem bizim kale bos sayilir son performanslara göre. akilli oynayan kazanir. terim bir galibiyetle ersun'u paketlemisti. biraz gaza gelip 3 puana oynayip vitor'u gönderse iyi olur.

zevksiz bir maç ve yenilgi yazıyorum hanemize :crushed:

1 tane büyük maç alalım artık yeter taraftarın üzüldüğü. Şunları yenelim allah aşkına..

Tabi ki koyalım istiyorum ama bu galibiyet hocaya 10 maç verir.
Fatih Terim şu oyunuyla yenemez Fenerbahçe 'yi hani teknik direktörsüz öyle kafalarına göre çıksınlar maça Fatih Terim yapar bir sürpriz bir kenara Babel 'i atar ortaya Feghouli 'yi koyar filan bir şekilde ortak eder Fenerbahçe 'yi maça

Ligde kolay geçen 1 tane bile maç hatırlamıyorum, ilk haftaki Giresun maçından tut Karagümrük maçına kadar bir şekilde başımıza bela açtık hep Fenerbahçe maçında da çok farklı olur mu? sanmam

Fatih Terim şu oyunuyla yenemez Fenerbahçe 'yi hani teknik direktörsüz öyle kafalarına göre çıksınlar maça Fatih Terim yapar bir sürpriz bir kenara Babel 'i atar ortaya Feghouli 'yi koyar filan bir şekilde ortak eder Fenerbahçe 'yi maça

Ligde kolay geçen 1 tane bile maç hatırlamıyorum, ilk haftaki Giresun maçından tut Karagümrük maçına kadar bir şekilde başımıza bela açtık hep Fenerbahçe maçında da çok farklı olur mu? sanmam
Derbiler belli olmuyor. Her şey olabilir. Bence sabırlı futbol oynayabilirsek kazanabiilriz.

2-0 kazandigimiz Gaziantep macinda bile rahat edemedik 2.golden sonra
St.Johnstone macinin son 20 dksi haric diken üstünde seyretmedigimiz mac yok

Hiç öyle koyar geçeriz demeyin. Bombok bir top oynuyoruz. Neyi koyup geçiyoruz. Gazla 20 dakika saldırırız. Sonra maç 0-0'a kilitlenir. Bol bol kart ve hakem skandalı konuşulur.

Hocanın devam etme olasılığı sağlamlaşmasın diye şu maçta kazanmamızı istemeyen ne kadar kişi varsa Allah onlara akıl fikir versin.

İnşallah 7 sene sonra nihayet şunları yeniden içeride yenmeyi başarırız pek büyük bir beklentim olmasa da. Umarım hoca şu maçta artık kendine gelir de saçma sapan inatlarından vazgeçer ve olmayacak dualara amin demeye devam etmez.

Mustafa oynasa daha iyi olmaz mi? Bu macta bolca şut cekmeliyiz. Belki vurduklarindan birisi kaleyi bulur.

fenerbahçeyi ilk haftalar biraz takipleme imkanım oldu başka bakmadım. bıraktığım gibilerse puanlar paylaşılır.

Geri
Üst Alt