Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde her zaman orta sahalar uzaktan öyle goller atmıştır ki zor denilen maçlarda rahat galibiyet gelmiştir en son Cicaldau Beşiktaş deplasmanında gol attı eğer ki hatalı gol yemesek galip geleceğimiz bir skoru elde etmiştik onun hariç uzaktan skor yaptığımız maç yok mesela Göztepe maçında 0-1'ken Halil'in topu uzaktan girmese gene o maçı kazanamayacaktık. Yani bazı sıkışan maçlarda skoru aldığın an 3 puan yakın oluyor ama bizde ayağına kim alırsa alsın şut çekmiyor hatta yay üstünde hiçbir zaman tehlike yaratamıyoruz.
Takım ne duran top ne uzaktan şut atma becerisi var bize gelene kadar Emre K roket gibi şutlar çeker kaleciler topu göremezdi bizde adamın şutlar kaleye gidene kadar sabah oluyor. Bizim floryada ben ciddi anlamda bazı şeylerin çalışılmadığını düşünüyorum sadece set oyunu set futbolu dar alan pres vs çalışıyorsak kulübün kapısına kepenk vuralım gitsin.
Tek pas, Verkaç, Duvarpası gibi kavramların ben florya da olduğunu da sanmıyorum tek bildiğimiz şey sağa pas sola pas kaleciye pas Yedlin önünde boş adam olsa dahi atmıyor direk kaleciye dönüyor. Set hücumu bu değildir rakibi baskı altına alırsın hızlı paslarla boşluğu ararsın topu kaybettiğin zaman dönen topu stoperlerin alır tekrardan sete yerleşir rakip yarı sahada pas organizasyonlarına başlarsın. Bizde sadece yarı sahada pas oyunu var o da yatayda dikeyde bile değil.