⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

fbjkyi kurtarmak icin hakem bizi yine katledecek bu net
6 yildir ic sahada galibiyeti gectim neredeyse gol atamamissin. cikip full tribünler önünde adam gibi oynayip hakemi de sahaya gömeceksin. lami cimi yok artik. ayni seyler duymaktan biktik usandik.

yarin mactan önce ne yiyelim gencler

secenek olarak hamburger, pizza, subway ve sucuklu kasarli pide var

ulan kazanin be... bir ihtimal kazanin ya... mucize yapin...

Maça gidecek arkadaşlara duyurulur! Muhtemelen kareografi ile ilgili bütünlük de sağlansın istiyorlar.

Konusu açılırsa güzel olur. Yarın rakibe sahayı dar edelim, boğalım. Umarım yüzümüzü güldürecek güzel kulübümüz. ♥

İrfan harici fenerde korkulacak adam yok.defans hattımız çok iyi şansa bala gol atmazlarsa muslerada ölümcül hata yapmazsa yenilmeyiz.Bu maçta kornerden gol bekliyorum.

İrfan harici fenerde korkulacak adam yok.defans hattımız çok iyi şansa bala gol atmazlarsa muslerada ölümcül hata yapmazsa yenilmeyiz.Bu maçta kornerden gol bekliyorum.
gider özil veya berisha salaklarindan gol yeriz

Genelde adamların beklenmedik oyuncuları bize sıkıntı oluşturuyor.maç bitene kadar full konsantre ve gerçekten kazanmayı isteyerek oynamalıyız.

İşin kötü yanı bi kaç gün sonra marsilya maçıda var.aşırı efor o maç büyük zarar olabilir adımıza ALLAH korusun

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanırsak ts ile başbaşa kalırız yarışta tsyi strese sokar bu durum zira bu ülkede şampiyonluk sürecini en iyi oynayan takımın kim olduğunu onlar da biliyor oyun performans önemsiz bir şekilde 3 puanı almak lazım alırsak önümüz açılır

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-0

1637433347227.webp

kusbasi yiyemiyom moruk ya

gercek sucukla yapilmis bir pideyi coktan beri yiyemedim, ondan alasim var aslinda

türkiyede yedigim sucuklu pideler cok tirtti
Gluten zımbırtısı çıkmadan önce maçlardan önce hep pizza yiyordum, totem gibi bir şeydi. Yerinde olsam camış gibi pizza yerdim.

Bu arada 40 yaşına merdiven dayadım daha hiç sucuklu pide yemedim. 4-5 yıl Konya'da yaşamış olmamın etkisi olabilir, pide konusunda standartar ister istemez yükseliyor, pide dendi mi mevlana ve bıçak arası dışında bir şey gelmiyor aklıma da ben bu bunları niye sana anlatıyorum onu da tam çözebilmiş değilim.

Geri
Üst Alt