⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm golü yine gösteriyorlar bak :ayyas::ayyas:

1 0 öndesin yediğimiz gol komik otesi. Bizim gibi üst uste saçma sapan gol yiyen başka takım yok

Fegholi denen HERIF el freni gibi HERIF. Halil de bir halt yemiyor. Büyük ihtimal Morutan çıkartır bu basımizdaki
morutan cıkmalı zaten

Halil çıkıp Mostafa girse yine olmaz. Çift forvet olmalı. Diagne ve Babel sahaya adım atmamalı.

Takım genç saçmalıyorlar doğal olarak stresi kaldıramadılar, işin kötüsü gençleri toparlayacak liderlik edecek futbolcu da yok.. Daha da kötüsü hoca hepsinden daha heyecanlı, oyun içindeki topa vurdu hahahaha.

maç önü iki kadroya bak. bizim kadro rahat yener dersin ama oynanan oyuna bakınca kontra haricinde başka yaptığımız bir şey yok. topa sahip olamıyoruz. halil ilerde tek forvet olmaz. hiç bir baskı, tehlike unsuru barındırmadığından stoperler çok rahat orta sahaya kadar gelip oyunu daraltıyorlar. ikinci yarı başında mustafa ve halil ile çift forvete dönersek en az 2 gol buluruz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendi evinde, içi ölmüş, gelenin geçenin koyduğu Fenere ezilen takımın hocasına ne denir ben yazamıyorum siz yazın.

Ya muslera kaleci ben miyim sen misin? Şu topa bir atla uç birşeyler yap amele gibi duruyorsun.

berkeye şut atmıyoruz ve harbiden şikeciler daha iyi oynuyor bizden.Buarada sahanın en kötüleri feg halil ve ciceldu .Halil hayatta çıkmaz evlat aşkından feg bir ihtimal ama ciceldu kesin çıkmalı resmen hayalet gibi ne defansta ne ofansta topa değmeye tenenezül etmedi resmen

fenerin golde net faul yok mu sosyal medyada yine berkan'ın penaltı konuşuluyor bıktım adamlar her türlü mağdur

Lan kalecileri titriyor biz sut cekmiyoruz. Sen nasil antrenorsun. Delirecem ya.

Amatörde bile bu golü yemezsin, hele ki Mesuttan.
Böyle bir maçta 1-0 öndesin duran top kullanıyorsun, kontradan gol yiyorsun…

Geri
Üst Alt