⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Abi nekadar kontrolsüz yakalanırsan yakalan muslera birşeyler yapmalıydı boş kaleye bukadar rahat atamazsın... Bu kadar saçma gol yemeyin abi

Oynayacağınız futbolu Allah kahretsin. Fenerbahçeliler bile oyunu bu kadar rahat kontrol edebileceklerini düşünmemiştir maçtan önce. Paniğiniz, stresiniz, akılsızlığınız bitirdi bizi. Duran toptan golümüz yok, hep beraber hücuma çıkıyoruz. Mesut gibi bir herif koşu yapıyor, bizim avareller izliyor. Ne diyeyim size ben. Böyle devam ederlerse mağlubiyet daha olası.

Orta sahada inanilmaz direnci var rakibin berkan tek basina yetmiyor. Morutan inanilmaz pas kaybi yapti ilk yari

Duran toptan gol atamıyoruz tehlike yok eyvallahda gol yemeyin be kardesim. Yok yere gol yedik. Bu kus beyinlilerin 4-5 tanesi ortami germek icin gorevlendirilmis galiba pörtlek göz ve 8 numarali gariban. Bizimkilerin sakin olmasi lazim. Sakin olursak aliriz ne zaman gerildi oyun bi afalladik. Haydi Aslanlar oynayin kuslarla

Yine kotu bir futbol. Cicaldau sahada yok. Morutan ve Feghouli iyi oynamiyor. Aanholt’un ise 1 tane olumlu hareketi yoktu.

İlk 10-15 dakika hariç bok gibi futbol, yediğimiz gol ise tam evlere şenlik. Rakip desen onlar da zaten boktan bile daha bok!

Böyle oynarsak kazanmamızın mümkünatı yok.

Muslera mesuta doğru gitse Mesutun top sürecek hali kalmamış son nefesini gol vuruşuna vermiş.muslera çıksa orda mesut çalım atmak zorunda kalacak ya da şut ama o şut muslera çok yakın olacağından muhtemelen musliye çarpacaktı.çalım atsa zaten top aşacak gol vuruşunu bırak topa yetişecek takati kalmayacaktı

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan 1-1den sonra isabetli pas doğru dürüst atamadı. Cicaldau kaçak oynuyor maalesef. Beklerimiz savunmayı zor yapıyor

18 yaşındaki çocuğa şut çekmeye üşeniyorsunuz yazık lan size. Gerçi ileri bile çıkamıyoruz resmen sindirdi adamlar bizi

Bu arada arkadaşlar size de biraz kaydım az önce 🤣 Sabahtan beri bein indirimde dediniz gaza geldim gittim aldım hem de smart tv icin tek seferde 500 lira verdim. Ona yanıyorum şu an🤣 Telden kaçak balkonda izlerdim ne güzel şimdi ailece izleyip sovemiyorum da!🤣

"İnanılmaz derecede top kayıpları yaşadı Galatasaray..."

Erman Toroğlu

Her sene içeride fenere böyle oluyo
Bir insan hiç mi ders çıkarmaz aynısının kopyası yav
Panik bir takım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya abi şu yenen golün hiç bir açıklaması yok. dk 90 mı, geride misin, ne bilim bu neyin öz güveni de cümbür cemaat ilerdeyiz, kendi sahamızda 1 oyuncu yok. Konuşmuyor mu topçular kendi arasında sen geride kal falan diye. Çok amatör bir gol yedik maalesef çok.

Şimdi 2. Yarı gol için bastırırken illaki açıklar da vereceğiz, elimizdeki maçı zora sokmasıni basardık yine.

Geri
Üst Alt