⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Fegh %99
PvA %99
Cagne %99
Cica %99
Kerem %99
Sunlari fener yakalasa atmisti

bu embesil topluluğu fb ye yenilmeyi anca rezil terim başarabilirdi.

Puan kaybedeceğimiz o kadar barizdi ki 2. yarı boyunca tek mesaj atmadım çünkü izlemedim maçı

Gerizekalı bir takım gibi paslaşıp duruyoruz kale önünde berkan harici topu defanstan çıkartmaya yardıma gelen yok böyle pas oyunu oynanmaz diyip bıraktım. Takım kafası kesik tavuk gibi 3. bölgede o kadar fazla gereksiz top kaybı var ki 2. yarıyı izleme gereksinimi duymadım takım izlerken zevk vermiyor bana

Sert oynaman lazım dedik sert. Nonoş gibi takım orta sahaya koyacaksın alparslanı ona buna vuracak kart görecek orta sahayı rahat geçemeyecek. Oyuna taylan giriyor yine golü yiyoruz, lan bu adam şampiyonluğu kaybettirdi sana.

Koyaym senin o pas futbolu hevesine ya. Elinde tek topla ortlığı silip atacak 4 tane oyunun var mıy mıy pas futbolu da pas futbolu

Demiştim. Sen eline geçen fırsatları harcarsan eloğlu gelir atar gider. Bu maç direk hocaya yazar. Sezon başından beri yazdığı gibi.

Allahini seven soylesin. Kendi sahasinda top ceviren bir takimdan ne beklersiniz. Gram beyin yok hic birinde. Gram yetenek yok. Kendi sahasinda dogru durust cikamadi. Arkada pas dan baska hic bir oyun gormedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geçti artık renktaş,lig bitti,göndersen ne olacak.allah ede uefada lider olalımda o maç sonu gönderseler yeni taktik zekası oyun sistemi ekol hocası getirtip uefada iyice ilerleyip ligdede hiç olmazssa 2. Olabilelim.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu hakemin rezillikleri nedir böyle resmen maçı alıp fenere verdi. Golü verse fenerliler bile itiraz edemez. Üstelik 5dk sonra aynı pozisyonda berkan a penaltı vermiyor. Yazıklar olsun

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakem maçı fenere verdi feneri kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandı yarın görün tsyi de doğrayacaklar ali koç boş durmamış anlaşılan milli maç arasında ama fb bu haftaya gider takılır herşeye rağmen kazanabilirdik akılalmaz goller kaçırdık yine çok yazık oldu şampiyonluk zora girdi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt