⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Eski Terim olsa içeride kesin yenerdik ama deplasmanda kaybederdik, şu oyunu kadıköyde oynasaydık kesin yenerdik. İşler tersine döndü.

Fatih Terim 70 yasina gelmiş, halen hayatı anlayamamış.

1. Aynı şeyi deneyip sonuç alamayıp, 100 kere aynı şey denenmez.

2. Kadroyu görünce, oyun planı şu dedim: Halil ile mıy mıy mıy, 60dk. Kerem, Morutan ya da Feg ile bi tane sıkıştırırsam… Berabere falan gelir, 60-65’de ya Diagneyi ya Muhammedi alir. Sonrasında bi tane atarım, 2-1 1-0 alırım. Aynısını yaptı.

Bir takımın A planı olur, B planı olur. Hatta C planı olur.

Oyun oynatmadı, sanki, planı neyse yapacak, tıkır tıkır işleyecek… Hayat böyle mi lan? Bu kadar basit mi? Bu kadar kolay anlaşılır olmak bi kere 1-0 geride başlatır adamı.

Bu saaten sonra adamsan, git altyapının başına geç, scout transferleri falan yap! Çünkü teknik adamlık senden çoktaaaan geçmiş!

Çok kötü teknik yönetim, tecrübesiz oyuncular ve son 3-4 yıldır bitmeyen ciddiyetsizlik... sonuç o kadar da şaşırtıcı degil... Allah sabır versin hepimize...

Meler den önce hoca defolup gidecek

Hoca melerden daha az suçlu değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben onu yıllardır söylüyorum
Herkesin bir bildiği var derken bile

Ama o başka bu bambaşka olay

Böyle bir rezalet yaşanmamıştı hiç

O ne üdüğü belirsiz ikiliye o düdük astırımazsa bir daha bırakın şampiyonluğu maç bile alamayız

Herkes haddini bilecek, öyle 50 bin kişi önünde doğramaya kalkamayacak Galatasarayı

başkan eski dostlukları sebebiyle görevden almaz mecbur istifasını bekliyecez

Allahini seven soylesin. Kendi sahasinda top ceviren bir takimdan ne beklersiniz. Gram beyin yok hic birinde. Gram yetenek yok. Kendi sahasinda dogru durust cikamadi. Arkada pas dan baska hic bir oyun gormedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Saçmalayın ya yüz tane gol kaçırdık. Adamların pozisyonu yok doğru dürüst. Bu maçın ikinci yarısındaki futbol gayet iyiydi. Bu sezon kimseyi böyle ezmemiştik. Maçın hakkı en kötü beraberlikti.

Se
Daha sezon baslamadan soylemistim. Bu sezonu unutun değerli renktaslarim. Burak Elmas tarihi bir hatayla Terim'le devam karari aldi ve boyle devam ederse baskanligi da cok kisa surecek. Terim'e gelince ona soyleyecek bir seyim yok zaten. Son 4 yılımızı bozuk para gibi harcadı.
Sezon bitmeden nisan sonu yazdık. Kimi getireceğiz dediler. Kimi getirirsen getir takım bundan kötü olmaz dedik. Önce Trabzona sonra Beşiktaşa en sonda febeye can suyu olduk. Hala terimi bırakın hakemi konuşun diyenler var. 3 yıldır hakemi 4 yıldır hocayı yazıyoruz söylüyoruz. Şu dakikada bile fanları sessiz 2 3 güne gelirler bize sallamaya. Velhasıl Terim = Galatasaraycılar olduğu sürece burnumuz kakadan ayrılmaz

Hakem maçı fenere verdi feneri kurtarma operasyonu başarıyla tamamlandı yarın görün tsyi de doğrayacaklar ali koç boş durmamış anlaşılan milli maç arasında ama fb bu haftaya gider takılır herşeye rağmen kazanabilirdik akılalmaz goller kaçırdık yine çok yazık oldu şampiyonluk zora girdi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca maci fenere verdi. Kel ve Halili kac dakika oyunda tuttu Morutani oyundan aldi. Diagne gec girdi. Iyi bir Fatih Terim bu maci hakeme ragmen 3-2 , 4-2 alirdi.

Geri
Üst Alt