- 1 Ocak 2011
- 15.443
- 10.461
- 1.838
Fener daha yumusakti bu aksam ama hocamiz degerlendirmedi .Feg gibi adami oynatarak durumu esitledi.Orta sahadaki yumuşaklık ve oyuncuların tecrübesiz olması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener daha yumusakti bu aksam ama hocamiz degerlendirmedi .Feg gibi adami oynatarak durumu esitledi.Orta sahadaki yumuşaklık ve oyuncuların tecrübesiz olması
İyi tarafından bakalım 3 puan kaybettik3 pozisyon bence 3dede itme var.1 Irfan Gol oncesi itiyor.Hakem devam diyor golu veriyor.2 Diagne itiyor.Gol iptal oluyor.3.Serdar dursun Berkani itiyor penalti vermiyor.Bunlar ayri maclarda olmuyor ayni maclarda oluyor Bu kadar tutarsizlik olmaz.
çok belli değil miŞu maçı küfürsüz açıklayabildigin için tebrik ederim ben normal konuşurken sövmeye başlıyorum bir anda..Tipik çocukluğumuzda ki fener derbileri gibi topu biz oynadık fbnin kaleci kahraman oldu bitik mesut gol attı adı i seneye unutacagimiz adam da fişimizi çekti..
feghouli atsa maça golle başlayacağız
pv biraz sert içeri kesse 60.dakika 2-1 yapacağız
fenerin pozizyonu yok izlediğimiz maçta, sadece mesut ve irfan ile topu tuttular baskılı gözüktüler.
bu maçta net olarak hakem haksızlığına uğradık, ama kesinlikle işin sorumlusu sadece hakem değil.
diğer derbilerde öne geçiyosun skoru koruyamıyosun, genç diyosun 50.dakikada sahada yürüyolar. ters giden şeyler var, bize açıklanan takımla olan şey arasında terslik var.
Sen her mac gol atmaktan aciz, asist yapmaktan aciz kiralik adami ilk 11 baslat ve asgari 70 dakika her mac ilk 11 oynat, senin 2 forvetin o dakikaya kadar hep yedek beklesin. Son 15-20 dakika artik bir seyler yapamayinca forvetlerin kötü olsun. Maca 0 forvetle korkakca baslayip yaldir yuldur son dakikalarda tüm forvetleri koyup kaos futboluyla gol bekle. Diagne ve Mustafa'yi elestirmekten vazgecin. 3 top gelse 2'sini gol yapacak adamlar bunlar.
Omer erdogan Diouf ile gelsin yeterli. 1 adamBu bizim 3 forveti topla, 5 ile carp, gomisin tek ayakkabısı bile etmez. Bu kadar bitiricilik özürlü bir Galatasaray ben izlemedim ya, loko macinda da oldu. Bu sene bitti, artik devrede burak elmas bu takıma çöp bile almasin ama sene sonu yeni hoca ile adam gibi bir forvet alin
diğer derbileri söyledim zaten, keza kasımpaşa maçı konya maçıAtsa etse olmuyor renktas ya, tek maclik olay degil ki. Sezon basindan beri ayni filmin devamini izliyoruz, artik bitti
diğer derbileri söyledim zaten, keza kasımpaşa maçı konya maçı
rezil giden şeyler varama avrupa da lider olduğumuz için ses gelmiyo doğal olarak.
hadi fener maçını bi şekilde şansızlık diyip geçeriz çünkü daha öncede başımıza geldi 2013'te. bu adamlar derbi takımı crespo denen herif bu maç oynadı sezon boyu yatacak. ama anadolu takımlarına da aynı oynuyoruz işin acı tarafı bu.
entresan bi durum var, biz ne zaman fenerle dostlu mesajları versek yeniliyoruz.Fener derbi takimi olmaktan çıktı yalniz. Senelerdir besiktas da ts de ustlerinden geçiyor. Ha bir bizi yeniyorlar iste