Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Yaw okusana, 92 -110 arasina bakmadim diyorum, o konuda yorum yapamam dedim. Zaten bakmam da artik. 1 hafta tv yok
tm renkdas sinirlerimiz gerildi
ama inan resmen kazik attilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw okusana, 92 -110 arasina bakmadim diyorum, o konuda yorum yapamam dedim. Zaten bakmam da artik. 1 hafta tv yok
oldu bitti yav yormayın kendinizi
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiTerim gidene kadar böyle devam edecek maalesef. Ben kaç yıldır maç izlerken gerilmekten maç izlerken gergin bir adam oldum. Fakat maç sonrasında unuturum geçerimSorun bi maç değil renktaş,bu kaçtır kötü oyun yüzünden hakemede yeterli giydirmeyi yapamıyoruz.hakem etki eder elbet ama sen hala oturmuş bi oyunun ve her maç 4-5 net kaçırıyorsan atamıyorsan takımı yönetende problem var.düzgün antrenman yapılsa bu akşam 3 ü çoktan atmış hakemede eyyamına fırsat vermezdin.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7 senede 5 beraberlik 2 maglubiyetkötü olan şey seri de gitti yav
yenemiyosan yenilme anasını satıyım, dejavu yaşıyoruz resmen aynı şeyler devamlı bu futbol kulübünün başına geliyosa burda tesadüf yoktur.
Cagne'yi basta soksa yine yenerdiktm renkdas sinirlerimiz gerildi
ama inan resmen kazik attilar
Bu macta oyundan cikacak ilk oyuncu Halil, ikinci oyuncu Feghouli idi. Hemen devre arasinda bu 2 kabiz futbolcuyu oyundan almasi lazimdi. Bizimki yine bekledi. Cicaldau sorumluluk almiyor, Yedlin özgüveni sifir oldugu icin bir sey yapamiyor. Nelsson'un pas atacagi sag taraf elemani yoktu. Morutan kadar sorumluluk almayan Feghouli saklanip durdu. Toplari Morutan kaybedince Morutan daha kötü gözüktü. Halbuki golde asisti yapan oyuncu Morutan idi. Bu adam rakip kaleden ne kadar uzakta oynarsa o kadar etkisiz oynar. Biri Ferdi'den sag bek yapti, digeri hala tek forvet Halil'e talim etti.
8 vites otomadik dsg sansiman cikmaz bu takimdan ama 6 vites ileri olur. biz 3.vitesten 4'e zor cekiyoruz. sebebi de Terim!
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiiç sahada ki fener maçlarına gitmemek lazım artık, taraftar olunca daha büyük yıkım oluyo. zaten yenemiyoruz oynayıp geçelim.7 senede 5 beraberlik 2 maglubiyet
ic sahada feneri yillardir yenemiyorsun
İrfan hem ayagiyla hemde son anda sağ eli ile itip indiriyor keremi faul var renktasBerkan'in pozisyonu penalti
Diagne'nin golü net gol.
Irfan'in yaptigi harekette faul yok.
Macin basindan sonuna kadar maci bize vermemek icin ellerinden geleni yaptilar.
Muslera, Terim ve HUM-YKU 3'ü birden operasyona dahil olup Ali Koc'u kurtardilar.