⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Sezona 6 numara almadan girmek hata, iki ay önce baba sen çok para alıyorsun git artık dediğin Feghouli'yi tekrar takımın ana rotasyon oyuncusu yapmak hata, kale defansı komple yabancı kurmak hata. Bunları bir zaman çözeceksek bekleriz bugünlerde unutulur ilk defa yenilmiyoruz ama bir an önce çözelim.

fenerli oyuncuların pili bitti önümüzde ki hafta yenilebilirler bile
götü kurtardılar sezonluk biz bu daha önce 35kere izledik
Eh işte Vitor zaman kazanmış oldu. Çok değil kısa süre sonra başlarlar yine hoca istifa demeye.

Eh işte Vitor zaman kazanmış oldu. Çok değil kısa süre sonra başlarlar yine hoca istifa demeye.
olacak olan o zaten.
fener bi bok oynamadı bu maçtada, orta sahayı ele aldılar tek maçlık adamları olan mesut irfan ile. 86.dakika da yeniyoduk herifleri, bu dörtlü sistemi diğer anadolu takımlarına oynasınlar kevgire dönecekler. hadi götü yiyosa diğer maçlara da böyle çıksın vitor bey görelim.

Diagne ve feghouli kaleciyle bas bas akalip atamadi. Birinde aanholt denen eleman soldan girip bombos adama pasi veremedi. Kerem bos kale yerine direge nisanladi. Herkes fatih terim diyor tamam iyi degiliz ama allah askina sunlarida bi zahmet attin. Üstüne diagnenin golü faul degil rakibi ayagina takiliyor. Eziklerin ilk golü faul bu kahveci denen yaratik keremi arkadan itiyor. Bu seref yoksunu hakeme düdügü astiramayan yönetim defolup gidebilir.

Gezdirdim ne olmuş?

Daha 13. haftadayız, fener 23 biz 21 puandayız. Fenerbahçe bizden daha kötü takım, bugün rezil oynamamıza rağmen şans+korkunç derecede son vuruş beceriksizlikleri+hakem üçlemesine rağmen yeniyorduk adamları. Bu fener ligi bizden aşağıda bitirir. İsyanımız kötü futbol+gelecek görmemek yoksa fenerden her türlü iyi takımız.

Üstad kesinlikle rezil oynamadık ya haksızlık etmeyin derbide 4-5 tane net pozisyon yakalayıp doğru dürüst pozisyon vermemisiz ciddi bir bahtsizlik yaşadık tipik eski yıllardaki fb maçları gibi.. Başımızdaki vatandaş güzel kadroyu kurup hakkını veremiyor maalesef... Bu takım sistemsiz bile birşeyler yapabiliyor ilginç bir biçimde..

olacak olan o zaten.
fener bi bok oynamadı bu maçtada, orta sahayı ele aldılar tek maçlık adamları olan mesut irfan ile. 86.dakika da yeniyoduk herifleri, bu dörtlü sistemi diğer anadolu takımlarına oynasınlar kevgire dönecekler. hadi götü yiyosa diğer maçlara da böyle çıksın vitor bey görelim.
Çok bir şey değil ya yukarıdaki arkadşaın dediği gibi 1 tane marcao'nun 6 numara versiyonu diyebileceğimiz bir adamımız olsa bu maçı baştan sona üstün götürürdük, orta sahamız çabuk çöküyor, cica'dan falan da verim alamıyoruz hiç hal böyle olunca.

Üstad kesinlikle rezil oynamadık ya haksızlık etmeyin derbide 4-5 tane net pozisyon yakalayıp doğru dürüst pozisyon vermemisiz ciddi bir bahtsizlik yaşadık tipik eski yıllardaki fb maçları gibi.. Başımızdaki vatandaş güzel kadroyu kurup hakkını veremiyor maalesef... Bu takım sistemsiz bile birşeyler yapabiliyor ilginç bir biçimde..
İlk yarı çok kötüydük be Hüsnü.Maç genelinde Pozisyon üstünlüğü açık ara bizdeydi, zaten dediğine de katılıyorum inanılmaz şansızlık + son vuruş beceriksizliği vardı, 10 maç yapsak belki de 1'i böyle biterdi o da bize denk geldi ama ben skordan bağımsız oynanan oyunu hiç beğenmedim, tam bir kaos vardı kim ne yapıyor belli değildi. Üstünlük kesinlikle bizdeydi tabi ama fenere karşı üstün oynamak anlamlı bir şey değil işte sorun orada.

Rezil vs gibi laflar etmem biraz da maçın gerginliğinden, yanlış kelimeler kullanıyor olabilirim o konuda bir şey diyemeyeceğim haklı olabilirsin.

Sezona 6 numara almadan girmek hata, iki ay önce baba sen çok para alıyorsun git artık dediğin Feghouli'yi tekrar takımın ana rotasyon oyuncusu yapmak hata, kale defansı komple yabancı kurmak hata. Bunları bir zaman çözeceksek bekleriz bugünlerde unutulur ilk defa yenilmiyoruz ama bir an önce çözelim.
Fernando gittiğinden beri yani yaklaşık 3 yıldır bu takımın en büyük sorunu orta saha kurgusu. Hadi Fernando gitti yerine Seri geldi ertesi sene, o seneyi bir türlü idare ettin diyelim. Ondan sonraki sezon Seri de gitti elinde kimse kalmadı tamamen çaresizlik ve yoksulluktan Taylan'dan geçici çözüm olarak 6 numara yarattın. Buna da eyvallah.

Ama bu sezon başında yeni bir yapılanmaya girdik ve ilk halledilmesi gereken bölgeyi yine en sona bıraktık. Sona bıraktık ama yine de halletmedik, transfer döneminin son günü ne idüğü belirsiz cılız bir çocuğu aldık, ki 100% menajer dayatması transfer yapmak için yapılmış bir transfer, kullanamıyoruz da çünkü net bir şekilde beklenilen oyuncu profilinden çok uzak bir eleman.

Daha çok şey var ama dile getirmekten dilimde tüy bitti gerçekten.

Çok bir şey değil ya yukarıdaki arkadşaın dediği gibi 1 tane marcao'nun 6 numara versiyonu diyebileceğimiz bir adamımız olsa bu maçı baştan sona üstün götürürdük, orta sahamız çabuk çöküyor, cica'dan falan da verim alamıyoruz hiç hal böyle olunca.
bu hataları yeni yetme teknik adamlar yapsa neyse, 6 numarasız allaha emanet sezona giriyoruz inanılır gibi değil

devre arası omar, boey, assuncao feshedilmeli, kaleye irfancan yada doğan alemdar, kaan ayhan alınmalı sağbek oynar, yada bünyamin antalyadan, gedson ve bir ön libero, mohamed oynatmıcaksa bonservisi alınıp satılmalı, yerine bakambu olabilir. bu sene için beklentim en azından 2. bitirmek ts burdan vermez artık zaten fb ve bjk de leş alacak gibi oynamıyorlar. tabiki herşeyden önce terim bu akşam gitmeli olmuyor artık emekli olsun çekilsin köşesine iyi hatırlansın. yerine genç bir yabancı hoca yada okan olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk yarı çok kötüydük be Hüsnü.Maç genelinde Pozisyon üstünlüğü açık ara bizdeydi, zaten dediğine de katılıyorum inanılmaz şansızlık + son vuruş beceriksizliği vardı, 10 maç yapsak belki de 1'i böyle biterdi o da bize denk geldi ama ben skordan bağımsız oynanan oyunu hiç beğenmedim, tam bir kaos vardı kim ne yapıyor belli değildi. Üstünlük kesinlikle bizdeydi tabi ama fenere karşı üstün oynamak anlamlı bir şey değil işte sorun orada.

Rezil vs gibi laflar etmem biraz da maçın gerginliğinden, yanlış kelimeler kullanıyor olabilirim o konuda bir şey diyemeyeceğim haklı olabilirsin.

Sistemsiz olduğumuzu ben de net görüyorum da bugün rezil oynayan futbol namına bir bok yapmayan taraf maalesef maçı kazandı ..Herif 5 tane aynı tip orta sahayı koyup karambol ortalarla gol aradı belki antrenmanda bile hiç çalışmadığı 2 pozisyonla maçı aldı gitti..

Bence iyi oynadik

Bu haftadan sonra seri galibiyetler baslar

Ocak ayinda el neny gedson ve arti bi hucumcu ve boey ile baya iyi takim oluruz

Fb gunu kurtardi mesutun atmasida iyi oldu artik mecbur oynatacak :)
Takim halinde Defanslari evlere senlik
Biz yensek reset atarlardi ali koc giderdi
Simdi devamke 1 ileri 2 geri :)

Iki kotu sey var biri okadar poz bulup atamamak
Iki ua gereksizleri son 3 senedir yaptiklari rezilliklerdwn biri ve rezil olmak

Ki bence fblilerin dalga gecmesine bende guluyorum hak ettik guzel kapak oldu :) komik yani

Fernando gittiğinden beri yani yaklaşık 3 yıldır bu takımın en büyük sorunu orta saha kurgusu. Hadi Fernando gitti yerine Seri geldi ertesi sene, o seneyi bir türlü idare ettin diyelim. Ondan sonraki sezon Seri de gitti elinde kimse kalmadı tamamen çaresizlik ve yoksulluktan Taylan'dan geçici çözüm olarak 6 numara yarattın. Buna da eyvallah.

Ama bu sezon başında yeni bir yapılanmaya girdik ve ilk halledilmesi gereken bölgeyi yine en sona bıraktık. Sona bıraktık ama yine de halletmedik, transfer döneminin son günü ne idüğü belirsiz cılız bir çocuğu aldık, ki 100% menajer dayatması transfer yapmak için yapılmış bir transfer, kullanamıyoruz da çünkü net bir şekilde beklenilen oyuncu profilinden çok uzak bir eleman.

Daha çok şey var ama dile getirmekten dilimde tüy bitti gerçekten.
Doğru söylüyorsun önce merkezi alıp sonra üstüne takımı kurmalıydık. Bugün elit takımlara bak Busquets'inden Fernandinho'suna Casemiro'suna neredeyse 10 senedir sabit oynayan adamlar bizde her sene o bölgeye farklı biri geliyor orta saha kurgusu oturana kadar sezon elden gidiyor haliyle.

Bunun sebebi gayet acik degil mi renktaş. Tabi ki hakemler yuzunden iyi sut cekemiyoruz.
Bu maç hakemin illa ki sonuca etkisi oldu ama maç boyu 1 tane sağ bekin adam gibi içeri çevirememiş ya da sağ kanadın hiçbir şekilde çizgiye inip karambol yaratıp içeriye çevirememiş sürekli soldan hücum ederek skoru bulmaya çalışmışız biraz sağdan gelsek rakip darmaduman olacak dengeleri bozulacak o kadar soldan geliyoruz ki sağ kanat ne işe yarar onu bile unuttuk hatta öyle bir kanat var mı onu da bilmiyoruz. Çözüm bulmak basit bugün Fener'de Ferdi sağ bek oynuyor adam buna cesaret ediyor bizde Barış Alper varken halen Yedlin denen futbolcu olamayacak kadar kötü adama sabrediyoruz. Galatasaray'ın sağ beki de sol beki de yaldır yaldır hücum eder gol yedirseler de 2 gol attırırlar.

Fener'in TS maç sonunda yaptığı hatayı yapmayız umarım diyeceğim ama aynı yolda gidiyoruz (bu haftaya kadar kazandığı maç yok FB'nin beş haftada).Hakem, Federasyon vs.deyip oyuncuları ve hocayı sorgulamazsak Avrupa da dahil her kupada havlu atarız devre arasına kadar.

Geri
Üst Alt