⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Böyle takımlar duran toplarla ve uzaktan çekilen şutlarla çözülüyor. Bizde olmayan özelikler maalesef.
Aynen hep aynı tarz benzer futbolculara sahibiz hocanın babel oynatma ısrarı kapanan takımlara büyük ihtimal de bu şut vursun diye. Ancak babel o kadar yavaş kalıyor ki önü hemen kapanıyor.Ben olsaydım hoca bugün rotasyon yapmaz yapsam da 1 kişi ile yapardım onuda morutani oynatırdım emrenin yerine.

koca bir ilkyarıyı çöpe attık, bu tarz kapanan takımlara karşı Halil’i değil Muhammed’i almaydı hoca en büyük hatası bu. Birde biz ne zaman duran toptan gol atacaz acaba merak ediyorum. Biraz duran top çalışın antrenmanda gözünüzü seveyim yetmedi mi artık

Rakip teknik direktör taktigi (tum maclar icin gecerli) bol bol faul yapin adamlar 200 duran topta gol bulamamislar.

14. Hafta havlu attık şimdi sabahtan akşama kadar oyuncu övebilirsiniz. Sezon başından beri marcao ve kerem harici takımda 1 tane iyi oynayan yok geçmiş olsun
Havlu mavlu atmadik.Avrupada bir uste tura ciktik.ve 1. olma sansimiz var.Biz 2. Yari her turlu yakalariz Tsyi bazen tuttugunuz takimi bile tanimiyorsunuz.Her sene havlu attik havlu attik bi bitmediniz yemin ederim.

Rakip 11 kişi defans yapıyor bulduğunu atacaksın. Bıktım bu ayaksız diagneden de halilden de keza momodan da. 3ünü topla bir gomis etmiyor.
+Yedlin ve aanholt artık 11 yüzü görmemeli.
+ rotasyon yüzünden çöpe gitmiş bir ilk yarı. Yahu avrupa maçı yok birşey yok, gördük cica'yı maci aliyordu az daha, yorgun adam böyle mi oynar yahu. Alın skoru ardından napiyorsaniz yapin, 3 gün oynansa maç zaten gol mol atamaz malatya. Yazık şu puanlara.
Hadi yapıyorsunuz rotasyon da kupa macina da çıkmıyorsunuz, ilerinin tamamını değiştirmek nedir arkadaş, 2 dursun 2 değiştirin bari. yazık cidden.
Şu rotasyon olayı sadece bizde var zaten dünyada . Cityi izledim akşam üstü hiç bir oyuncu rotasyon felan yoktu çıktılar çatır çutur top oynuyorlardı 1-0 'di sonra ne oldu bilmiyorum

olurmu canim. 22 mi 23 mü yaşındaki kerem yoruldu oynar mi hic? cicaldo yoruldu tabi napsin adam. değiştir takımın yarısını sonra koy adini rotasyon. rotasyon kelimesinden nefret ettim
Anlamsız işler , Kayseri maçından ders alınmalıydı ama alamamışız demek ki.

Kız gibi şutlar çekiliyo, kaleci yetiştirme yurdu olduk. Duran toptan gol atmayalı kaç maç geçti. Bu sorunlar neden çözülmüyor problem nedir ben anlayamıyorum.

Avrupa'da oynadığımız takımlar da kaliteli takımlar, sorun nerde kaç senedir

Havlu mavlu atmadik.Avrupada bir uste tura ciktik.ve 1. olma sansimiz var.Biz 2. Yari her turlu yakalariz Tsyi bazen tuttugunuz takimi bile tanimiyorsunuz.Her sene havlu attik havlu attik bi bitmediniz yemin ederim.
Nereye yakalıyorsun fark uçtu gitti doğru dürüst 6 numaran yok santraforun yok ofansif ortasahan yok bekleri zaten saymıyorum 2si gazi 2 si ne yaptığını bilmiyor

Yaw bu takım hocasız dahi çıksa 14 maçta diyelimki derbileri kaybetti 2 ordan 2 de beraberlik alsa 10 puan kaybı olur,koca gs hocasız olsa biraz azimli bi alt yapı hocası başında olsa yani.
Hadi diyelimki 2 beraberlik değilde 4 olsun.14 puan kaybı olsun genede 28 puanı vardı şimdi.6 puan dahada azını yılların hocası ve yardımcıları varken başarıyor.
Sanki milletin takımı yeni kurulmamış sanki milletin takımı gençlerden oluşmamış.bi tek bizde var bu

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lazio maci senenin maci oldu artik. O maci kaybettigimiz an kiraliklari falan hemen ocakta geri yollayip bosa para vermeyelim. Aman hocaya transfer falan da yaptirmasinlar bosuna. Paf takim destekli genc kadro ile ligde gideriz. Kume dusecek halimiz yok zaten.

Havlu atmadik ama sansimiz oldukca az.ligi cokta takmadan izleyip avrupaya odaklanmaliyiz

Ne zaman dinlenecek bu topçular bilader. Her hafta aynı adamlar mı oynayacak hasta mısınız siz ya.
Dinlenmeyecek abi, kupa macları gelene kadar dinlenmeyecekler. Ben hiç zamaninda avrupa, kupa, lig haftada 3 mac yaparken Hakan Şükür'ün, Hagi'nin, Arif'in falan rotasyon diye dinlendirildiklerini hatırlamıyorum. Hele hele 3ünün birden dinlendirildiklerini hiç hatırlamıyorum. Olmaz abi, boyle olmaz, al skoru çıkart 2. yarı kimi istiyorsan. Puan kaybının tahammulu yok, oyle bir mac neyin oz guveni bu.

Berkanı eğer sakatlık yoksa Galatasaray taraftarının %95i bile çıkarmazdı. Kenarda neden olduğu ne işe yaradığı belli olmayan bir sürü insan var. Burası Galatasaray, 2 maç sonra sizi Avrupa da kurtaramaz altı üstü bir tur daha atlarız en fazla. 2 senedir şampiyonluk yok bu sene DAHA KASIM AYINDA HAVLU ATTIK… Enkaz çok ağır olacak.

Kafamda bu maç nezdinde birkaç soru var. Bunu keşke hoca karşımda olsa oturup sorabilsem

1 ) Ben şunu çok merak ediyorum . Hoca acaba oyun sisteminin işlemediğini ne zaman anlayacak ? Bugün pas oyununu işletebildiğimiz tek pozisyon ikinci yarı başında Diagne'nin direkten dönen topu. Onun dışında uğruna sezonu bitirdiğimiz sistem işlemiyor arkadaş işlemiyor. Marcao alıyor topu ortaya veriyor , baskı gelince hemen tekrardan marcao .Marcao nelsona veriyor. Nelson tekrardan marcao . Abicim dikine pas yapamıyor bu takım çünkü sırtı dönük top alan bir adamımız yok. Baskı anında hepsi kaybediyor topu .

2 ) takım maç seçmiyor. Sorun o değil. Sorun tamamen Avrupa'da oynadığımız sistemin burada işlememesi. Arkadaş biz Marsilya maçında boş alan bulduk , çünkü rakip gol atmaya çalışıyor. Adamlar galibiyet almak zorunda. Ama Malatya bize o boş alanları vermez. VER MEZ . Sen aynı oyun sistemiyle oynayamazsın. Malatya'nın belli bir hedefi mi var ya . Adamlar 1 puan aldı diye tribünler takımı alkışladı. Çünkü amaçları o . Karşılarında Galatasaray var 1 puan almak zorundalar. Biz hala boş alan bulmaya çalışıyoruz.

3 ) Kalite eksikliği . Arkadaşım ben Kerem'in Soso 'nun en az 5'er tane defans arasına koşu veya kenarlardan boşa koşu attıklarını gördüm . 1 tane kaliteli ayağımız veya oyun zekasına sahip futbolcumuz yok ki şu topları atabilsin. Ulan prime selçuk sırf bunlardan gol attırıyordu . Şöyle bir adamımız olmayınca kapanan takımlara keremin olsa ne yazar , onyekurun olsa ne yazar ? Adamların defans arkasına yaptığı koşulara top atamıyorsun ki

4 ) Tercihler. Allah aşkına biri bana izah etsin. Rotasyon yapılacak maç mı ya ? Lig elden gidiyor 11 puan fark vardı maçtan önce biz rotasyon yapıyoruz. Zaten cumartesi gününe kadar maç yok. Takım dinlenir. Bu sezon hep bu hatayı yaptık. Avrupa dönüşü rotasyon yapıyoruz ve her rotasyon yaptığımız maçın 2. devresinde değişiklik ile as takıma dönüyoruz. Bir insan niye ders almaz ya ?

5 ) MORUTAN . Abicim bu adamı alabilmek için gece gündüz uğraştınız . Hoca çıktı istiyorum dedi , başkan çıktı ücreti fazla diye ilgilenmiyoruz dedi filan . Aldık adamı. Oynadığı her maç fark yarattı. Allah aşkına gole ihtiyacının olduğu maçta son değişiklik hakkını Ömer bayram'dan yana kullanmak nasıl bir şeydir ? Hadi morutan'ı alma . Ulan Mohammed'i al . Ömer girmek zorunda mı ya. Tamam al ömeri ama bek oynatma kanada koy. Biz son değişiklik hakkımızı neden bek oyuna sokarak harcıyoruz ya ?

Ben çok merak ediyorum . Evet şuan Avrupa konusunda hepimiz mutluyuz. Şu aşama da hayaldi evet , takım beklediğimizden fazlasını yaptı. Ama Avrupa 'da final beklemiyorum . Çeyrek final bile beni çok şaşırtır. Yani elbet eleneceğiz. E biz bu durumda geledek sene için Avrupa'yı bile tehlikeye atıyoruz. Tamam düzeliriz elbet bir şekilde avrupadan elenince tek maç oynayınca . Ama arkadaş ya şampiyonlar liginde ön elemeyi 1 2 puanla kaçırırsak ? Ya bu kadar ucuz olmamalı bazı şeyler. Geçen sene 1 golle şampiyonluk verdik. Şu maçların kıymetini bilmemiz lazım ya. Yazık oluyor cidden.

Dinlenmeyecek abi, kupa macları gelene kadar dinlenmeyecekler. Ben hiç zamaninda avrupa, kupa, lig haftada 3 mac yaparken Hakan Şükür'ün, Hagi'nin, Arif'in falan rotasyon diye dinlendirildiklerini hatırlamıyorum. Hele hele 3ünün birden dinlendirildiklerini hiç hatırlamıyorum. Olmaz abi, boyle olmaz, al skoru çıkart 2. yarı kimi istiyorsan. Puan kaybının tahammulu yok, oyle bir mac neyin oz guveni bu.
O dönemki futbolun temposuyla bugünün alakası yok. Yürüyerek top oynanıyordu o zamanlar.

Geri
Üst Alt