⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Aman Allahım ya maç başlamadan önce Trabzon bize 15 puan fark atmıştı ve biz ciddi ciddi rotasyon yaptık.Bir ara işler sıkışınca eldeki bütün skorer oyuncuları sahaya sürüyorduk, karambol vs bir şeyler buluyorduk onu da yapmadık.Hiçbir izahı yok Morutan'ı ve Mostafa'yı almamanın.

Kazma veya değil Mostafa ilk 11 çıktığı 4 maçta 4 gol atmış.Bu da mı bir şey ifade etmiyor ya?Kimdir bu takımın forveti, Altay maçında kim çıkar rahatça söyleyebiliyor muyuz?

Avrupa'da hayırlı işler, umarım yarı finale kadar zorlarız ki iyi zorlayalım çünkü seneye gidemeyeceğiz bu sıralama ile.

beyler ne dinlenmesi ya , 96 -2000 de hangi derin rotasyonu hatırlıyorsunuz . Hangi okan hangi o zamanın emresi dinlendirildi genç yaşlarında. Böyle mantık mı olur. Hangi avrupa takımında böyle mantalite var. En top takımlar , özellikle ingiliz takımları kaç maç yapıyor ve en az 7 8 kişisi hep aynı.

Kapasitesiz , korkak işler . Oynattığın adamlar oynatmaya çalıştığın yerlerde yeterli yetenekte olmadığı için herhangi bir üretkenlikleri yok. Berkan boş koşu mu yaptı , alan mı boşalttı , yayda top mu topladı . Taylan Babel ve Yedlin haricinde pası var mı - kendisi 1 top sürdü 2 kez ayağından açtı anca karşı takım aldı. O kadar kötü bir takımdı karşındaki.

Başla adam gibi kadronla - çak 1 2 tane sonra istersen hakan balta necati ve selçuğu sok oyuna...

Kafada bitiyor bazı şeyler arkadaşlar

Havlu mavlu atmadik.Avrupada bir uste tura ciktik.ve 1. olma sansimiz var.Biz 2. Yari her turlu yakalariz Tsyi bazen tuttugunuz takimi bile tanimiyorsunuz.Her sene havlu attik havlu attik bi bitmediniz yemin ederim.
Hayal dünyasında yaşamayın bu kadar. 15 puandan geri döneceğiz. Bu demek oluyor ki biz kaybetmeden bütün maçları alacağız Trabzonunda kaybetmesini bekleyeceğiz. Takımda ışık yok nasıl puan toplayacağız.

İyi tarafından bakalım; bazı aşırı iyimser arkadaşlar 3-5 hafta daha ''Ondan şu çıkar, şundan bu vs'' diye hayaller kurup kendilerini kandırmaya devam etmeyecekler ve gerçeklerle çoktan yüzleşmiş diğerlerinin kafasını ütülemeyecekler...

Gerçi birkaç gün sonra ''14 de kapanır, 34 de'' diye ortaya çıkanlar olacaktır ama kaale alan fazla kişi çıkmaz artık...
Ben futboldan anlamiyorum ustad.Bu kadar kotu bir takim.Laziolu ve Marsilyayali gruptan nasil daha 1 mac varken cikmayi garantiliyor. Tamamen sansi mi .?Dogru yolu gostersene bizde ogrenelim su futbolu biraz

Takimin orta sahasindaki iki oyuncu Taylan Ve Berkan iki stoper Marcao Ve Nelsondan daha kotu ayaklara ve teknige sahip yeminle yer degistirseler daha basarili olurlar boyle bir takim kimyasindan ne beklenirki

Havlu atılmış bir şey yok tabiiki - ihtimal olduğu sürece Galatasaray ismi bunu kovalar ama karşı tarafa "ulen geliyorlar" dedirtmen lazım her hafta...çatır çatır üst sıraya çıkman lazım.

Herifler çatır çatır her deplasmanı öyle ya da böyle geçiyor ki yaş ortalamasından bahsetmiyorum - sakatlıklarından bahsetmiyorum. Ee ? sen strese sokmuyorsun ki hiç . Adamlar kafa max rahat işini yapıyor.

Yarın morutan'da küser sonra MM'de küser .... Dün BJK'ye olan yarın sana olur apışır kalırsın.

Nasil yürüyerek yahu, en büyük özelliğimiz pres gücümüzü bizim, durmadan 90 dk pres pres pres ! Okan emre suat , bu 3lunun zirt pirt rotasyona girdiğini hatirlayan varsa gelsin beri.
Kardeş ben o maçları stadda bile takip ettim anlatma bana lütfen. Aç izle bugün bile anlarsın nasıl maçlar olduğunu. Günümüz futbolunda dinlendirmek zorundasın oyuncuları. 1997-2000 yıllarındaki atletizm ile 2021 yılının atletizmi arasında dağlar kadar fark var.

Ben futboldan anlamiyorum ustad.Bu kadar kotu bir takim.Laziolu ve Marsilyayali gruptan nasil daha 1 mac varken cikmayi garantiliyor. Tamamen sansi mi .?Dogru yolu gostersene bizde ogrenelim su futbolu biraz

Renktaş Sadece konsantre olunduğu organizasyon orası olduğu için.sadece o organizasyonun maçlarından önce gerçekten antrenmanlar ciddi yapıldığı için.

Çoban neyse kuzusuda öyle olur.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkinci yarı yapılan değişikliklerle oyunu yıkmışız ama Halil-Feg girince tempo düştü. Saçma sapan bir takıma daha puan kaybettik

Penalti pozisyonunu simdi gördum yuzde bi milyon penaltiymis. Allah belanizi versin

Bu takima ocakta mahrez bernardo silva ve jesusu getir yine bir yol olmaz terim iki mac sonra hepsini yedek birakir gedson iyi furbolcu ama bizim ilk ihtiyacimiz degil su sene pas gecilecekse mutlaka gedson alinmali zaten terim gitmeden bir halt olmaz guruptanda cikmadik playoff var 2. olursak

Lige zaten havlu attik. Icimdeki taraftar sesi bunu kabullenmek istemiyor ancak oynanan oyun ortada. Bir gelisme, ivme olsa belki heveslenirdim ancak durum bu.
topu her kim alırsa marcoya versin diye emir almış bütün takım , marcaoyu kereme saldırdığı için haklı buluyorum, bende her kafa topuna çıksam her atağı kessem , 3 dakikada 30 kez top bana atılsa bunalırım çok normal , işin garip tarafı takımda istek hırs azim hiçbiri yok , bı ceza alanına hareketleneyim, bı arkadaşıma bağırıp gaz vereyim saldırayım falan hicbirsey yok , başka bı Anadolu takımı olsaydı çok rahat avlardı bizi konrtalara çıkışta , bu oyunla 1 puan çok büyük başarı bence

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marsilya maçında cicayı önde oynatıyor görüyor ,kendi görüyor ki fayda alıyor ,ulan alıyorsun ikinci yarı anında sana pozisyon oluşturuyor ,düşman mısınki bunu engellemek için cicayı geri çekiyorsun .halili oynatmadın marsilya maçında,sebep ne?golcü değil diye,yaw niye alıyorsun gene gol bekliyorsun,tamam aldın babeli çıkar onu al digne yorulmuş çıkar mustafayı al.ulan gol lazım sana golcü alacaksın oyuna golcü.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt