⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Trabzon can sıkıyor.Bu seneyi de pas geçeceğiz gibi duruyor. :(

Her iddiasına girerim, bu sene biz şampiyon olacaz. Onlardan bi cacık olmaz. İkinci yarının ortalarında düşecekler.
Şu Malatya maçı çok kritik. Şunu bi alalım bak. Tek korktuğum konsantrasyon eksiklği.

Malatya takiminin en onemli oyuncusu bence Tetteh tum oyun planinin anahtar oyuncusu uzun vurduklarinda topu indiren adam zaten set oyunlari yok mustafa eskihellac ta onemli oyuncu

Hem Tetteh hem mustafa hemdr abid yokken malatyayi yenemeyecek takim cok azdir rahat rahat yener geliriz diye dusunuyorum adem buyuk haric tehlikeli oyuncularida yok

Su anda rakip sec deseler malatyayi secerdim hem sakat hem form durumlari ile ligin net en kotusu

Malatya takiminin en onemli oyuncusu bence Tetteh tum oyun planinin anahtar oyuncusu uzun vurduklarinda topu indiren adam zaten set oyunlari yok mustafa eskihellac ta onemli oyuncu

Hem Tetteh hem mustafa hemdr abid yokken malatyayi yenemeyecek takim cok azdir rahat rahat yener geliriz diye dusunuyorum adem buyuk haric tehlikeli oyuncularida yok

Su anda rakip sec deseler malatyayi secerdim hem sakat hem form durumlari ile ligin net en kotusu

O zaman puan kaybı kesin var diyebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kılınç top oyna artık birader.

Rotasyon olabilir ama takimla bu kadar oynanamak gerekiyor. En azindan kerem ya da morutandan biri sahada olmaliydi.

Hucumun yarisi kerem, 25%i cikaldau/morutan/feg yok. Kim asist yapacak kim gol atacak. Okadar rotasyon yapiyon bari ömeri de koy anholtun yerine

Bu 11 e girenler özellikle emre ve barış mücadelelerini yapmayacaklarsa defolup gitsinler.çıkıp topunu oynamak çok mu zor yahu.ne güzel futbol oynama fırsatı gelmiş çık aslan gibi mücadele et .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupanın sevincini kursakta bırakmazlar umarım.Kadro ışık vermiyor olsa da.

Evet herkes puan kaybı bekliyor, 3 puan hayırlı olsun, ekibimiz sizleri yine yanıltacaktır hiç şüphesiz.

Geri
Üst Alt