- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Morutan ve M.o hocam biz bu adamlari tanimiyorduk bile sen izledin sen begendin Babel ve Feg yerine oynat ikisini.Sebeb ne anlamiyorum bir turlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim her zaman kendisini dusunen biri zaten yok Galatasaray soyle boyle diye demogoji yapar arkasina takar inanacak taraftari devam ederHocanın tek derdi Avrupa’da bir kaç tur geçip kendinden bahsettirmek. Futbolcuların derdi de Avrupa’ya kapağı atmak. Ligi sallayan falan yok.
Böyle amatörlük olur mu yahu. Dikkat ettiysen yanındaki yardımcıları itiraz etti muhtemelen ofsayt hocam dediler ama o sinirlendiği için çıkartın ben anlamam gibilerinden hareketler yaptı. Futbolda duyguya bu kadar yer olmamalı. Mümtaz reis yönetiyor sanki takımı. Bir anlık sinir patlamasıyla oyuncu değiştirmeler vs...PvA zaten ofsayt olan pozisyonda topu dışarıya attığı için MoMo ve Morutan dururken buna küfür edip çıkarttı adamı.
Maç orada bitti benim için.
Şuan oynanan maç kadar puan farkı olduğuna göre bu sene 38 puan fark olabilir sezon sonunda @Hayri Cund14 maç sonunda 14 puan geride kaldık. Belki bir 2003-2004 ve 2010-2011'de buna yakın performansımız olmuştur ama o sezonlarda bu kadar erkenden bu kadar puan farkı olmuş muydu onu net hatırlayamıyorum. Ama son 30-35 yılda bu kadar kötü bir tabloya az rastlanılmıştır herhalde. Şans eseri UEFA'da iyi sonuçlar gelmemiş olsa şu an ne konuşuluyor olacaktı çok merak ediyorum.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaosun tillahı olurdu o zaman uefa sonuçları kurtarıyor fatih hocamı14 maç sonunda 14 puan geride kaldık. Belki bir 2003-2004 ve 2010-2011'de buna yakın performansımız olmuştur ama o sezonlarda bu kadar erkenden bu kadar puan farkı olmuş muydu onu net hatırlayamıyorum. Ama son 30-35 yılda bu kadar kötü bir tabloya az rastlanılmıştır herhalde. Şans eseri UEFA'da iyi sonuçlar gelmemiş olsa şu an ne konuşuluyor olacaktı çok merak ediyorum.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi