⚽ SL 21/22 H:14 | Malatyaspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Kasım

Morutan ve M.o hocam biz bu adamlari tanimiyorduk bile sen izledin sen begendin Babel ve Feg yerine oynat ikisini.Sebeb ne anlamiyorum bir turlu

gol atmamız gereken, rakibin çıkmayı dahi düşünmediği bir maçta oyuna şuana kadar sadece kaleci hatasıyla 1 gol atabilmiş halil, feghouli ve ömer giriyor. yedekte ise morutan ve takımın en golcü santraforu mustafa var. başka yorum yapmaya gerek yok bence

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın tek derdi Avrupa’da bir kaç tur geçip kendinden bahsettirmek. Futbolcuların derdi de Avrupa’ya kapağı atmak. Ligi sallayan falan yok.
Terim her zaman kendisini dusunen biri zaten yok Galatasaray soyle boyle diye demogoji yapar arkasina takar inanacak taraftari devam eder

Kendine yagli bir kapi buldumu direk gider Milli Takim Fiorentina bulamazsa Galatasaray benim yuvam der kotu kadro varsa cagirdiginda gelmez kendini bu kadar dusunen bir adam ben hayatimda gormedim Terimin egosu buyuktur tum dunya

PvA zaten ofsayt olan pozisyonda topu dışarıya attığı için MoMo ve Morutan dururken buna küfür edip çıkarttı adamı.
Maç orada bitti benim için.
Böyle amatörlük olur mu yahu. Dikkat ettiysen yanındaki yardımcıları itiraz etti muhtemelen ofsayt hocam dediler ama o sinirlendiği için çıkartın ben anlamam gibilerinden hareketler yaptı. Futbolda duyguya bu kadar yer olmamalı. Mümtaz reis yönetiyor sanki takımı. Bir anlık sinir patlamasıyla oyuncu değiştirmeler vs...

Hemen ruhsuz, disiplinli, işkolik alman hoca...

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene bu takım uefaya gidecek sıralamaya girsin başarıdır benim için. Takım için yorumuma gelirsek Kapalı savunmaları açamıyoruz en büyük eksikliğimiz bu bence.

Bu yedlin neden ilk seferinde orta yapmayip topu illa soluna cekip ondan sonrada kale onune pas verecegine hep penalti noktasina atiyor. Gercekten anlamsiz

14 maç sonunda 14 puan geride kaldık. Belki bir 2003-2004 ve 2010-2011'de buna yakın performansımız olmuştur ama o sezonlarda bu kadar erkenden bu kadar puan farkı olmuş muydu onu net hatırlayamıyorum. Ama son 30-35 yılda bu kadar kötü bir tabloya az rastlanılmıştır herhalde. Şans eseri UEFA'da iyi sonuçlar gelmemiş olsa şu an ne konuşuluyor olacaktı çok merak ediyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şuan oynanan maç kadar puan farkı olduğuna göre bu sene 38 puan fark olabilir sezon sonunda @Hayri Cund

Hiç bir beklentim yoktu ve şaşırmadım sonuca.. 2 senedir üzüldüğüm yeter hakaten yoruldum artık moral bozukluğumu istemeden de olsa aileme yansıtıyorum artık yeter diyorum. Bir takım 200 kornerden gol bulamıyorsa yapacak bir şey kalmamış demektir. Kötü oynarsın gününde olmazsın onlara alıştık zatende allah rızası için bir duran toptan gol atın be..

Mustafa ahı senden cikar Terim efendi. Takimda 3 forvet var en iyisini oyuna bile almiyorsun. Malatya ligin en berbat takımı, yazıklar olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al tepe tepe rotasyon yap şimdi necati ve selçuğu falan da dene... Ama artık yapmazsın artık çünkü tek bildiğin deneme yanılma methodu... Gerçi bunu deneyip yanılmıştın...

Kulubedekiler de utanma olsa Fatih’in dedigini yapmayip biraz sorumluluk alir.Alsaniza lan oyuna Mohamed’i vasifsiz emir erleri.Ulan hic gururunuz da yok ha maşa gibi takilip cukkaliyosunuz milyonlari.Selcuk-Necati gecmiste Hasan-Umit heriflerin fikri ne ayranim dökülsün ne tatsiz olaylar yaşansın.Parami alir onume bakarim aynen devam.Buyuk hocanizin her dedigine he deyin.Fatih defol git defol.Avrupada bu sezon ne kadar basariliysan ligte de o kadar basarisizsin.Avrupada basari senin ligteki basarisizlik kimin acaba cik da anlat egoist herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon 5 hafta falan kala şampiyon olur ne tokezlemesi arkadaşlar gerçekçi olalım bu sene 2.lik başarıdır deyip takımı gelecek senelere hazırlamaya çalışalım hoca da gidecekse gitsin takıntıları yüzünden yürüyerek yenecegimiz takımları yenemez olduk hangi takım zorda olsa adamların imdadına biz yetisiyoruz Fener hocayı gönderme noktasına gelmiş bizi yeniyor hoppp hoca yola devam, BJK ligde ve Avrupa da elek olmuş biz yenemiyoruz, Malatya haftalardır ortada yok en golcü adamı sakat yine imdada yetişen biz artık gerçekten yeter ...

14 maç sonunda 14 puan geride kaldık. Belki bir 2003-2004 ve 2010-2011'de buna yakın performansımız olmuştur ama o sezonlarda bu kadar erkenden bu kadar puan farkı olmuş muydu onu net hatırlayamıyorum. Ama son 30-35 yılda bu kadar kötü bir tabloya az rastlanılmıştır herhalde. Şans eseri UEFA'da iyi sonuçlar gelmemiş olsa şu an ne konuşuluyor olacaktı çok merak ediyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaosun tillahı olurdu o zaman uefa sonuçları kurtarıyor fatih hocamı

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O klubede ben olcam yetki bende olcak terimi dinleyip bu bayi emre kilinci hayatta 11 e almam hadi aldin anholtu cikar dedidinde cikarmam omeri oyuna almam muhammedi iceri atip diagneyi cikarirdim

Sonrada cikip bu macta hoca benim kararda benim derim kovsun bakalim beni bunlarda bu cesaret nerde

Feguli'yi kazanacağım , süper profesyonel ah canım ah cicim - Mortuan'ı kaybetmede... hazırlık maçında adam dener gibi ya da garanti kupa maçı deplasmanı gibi oynadılar ya.

Hakkaten 13 hafta hiç bir maçta bu kadar çıldırmadım izlerken . Necati'nin selçukla konuşmaları falan sırf poz anasını satayım. Defolup gitsinler ya alayı. Tek bir boka yaramıyorlar . anca hocam buyur gel - hocanın arkasında poz ver...biriniz insiyatif alma cesaretiniz , geçin onu azcık futbol kafanız bile yok. Aman hocanın lafı üstüne laf olmaz , o haber yollamadan bir şey yapmayalım...

ya hadi ordan ya

Geri
Üst Alt