⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

Saha içi ve dışı aciz durumdayız maalesef takıma sövücem 3 haftadır hakem eliyle kazanacağımız maçlar elimizden alındı. Yine de her şarta rağmen iç sahada dörtlük beşlik yapmamız gereken maçlar bunlar.
Twitter sosyal medya hesabı yine boş tabi. Paylaşım yapacak şey bile bulamıyorlar.

Hakem falan filan tamam da geçin o işi önce kendimize bakalım bu akşam berbat bir oyun oynadık son vuruşlardaki beceriksizlik bir yana son paslarimizdaki sakarlık puan kaybetmeyi hak ettik maçı kazanmayi hiç hak etmedik bugün iyi bir oyun oynamadık Selçuk inandan Necati ateşten teknik direktör falan olmaz oyuncular isteksiz formsuz mhk da kafasına koymuş Trabzonu şampiyon yapmaya bari 2. falan olabilseydik

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keşke hoca efendimiz cezalı olmayaydıda basın toplantısında bahane dinleseydik...

nede olsa konuşmayacak - kafa rahat

çok ayar oldum ya

Takim resmen dograniyor

Hocalik bir durum yok ortada cunku art niyet var

Hakem falan filan tamam da geçin o işi önce kendimize bakalım bu akşam berbat bir oyun oynadık son vuruşlardaki beceriksizlik bir yana son paslarimizdaki sakarlık puan kaybetmeyi hak ettik maçı kazanmayi hiç hak etmedik bugün iyi bir oyun oynamadık Selçuk inandan Necati ateşten teknik direktör falan olmaz oyuncular isteksiz formsuz mhk da kafasına koymuş Trabzonu şampiyon yapmaya bari 2. falan olabilseydik

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berbat oynadık diyorsun son vuruştaki beceriksizlik diyorsun demek takım pozizyona girmiş?

hakemi konuşmayacaksın neyi konuşucaksın penaltı penaltı değil ilk yarıda sana penaltı verilmemiş?
sahada dirsekler havada uçuşmuş kart yok hakem konuşmayacak mısın? hakem seni katletmiş neyin futbolunu konuşucan sen şimdi

Şu yorumcular ne ayak lan

Volkan bize giydirmeye çalışıyor 10 dk sonra tugay ben objektifim ben böyleyim hem soyleyim diye zırlıyor

El insaf

Evet hakem olmayan bir penaltı uydurdu doğru. Ancak biz bu rezil durumdaki 40 yaşında stoperle oynayan, sol bekinin asıl mevkisi forvet olan Altay’ı eze eze yenmeyi geçtim, bir şekilde yenemiyorsak ve oynanan futboldan çok hakem tartışılıyorsa ben bu taraftardan da ümidi kesiyorum.

Her maç muhteşem mi oynayacağız kardeşim?

Göz göre göre son 3 maçta doğradılar işte neyin hesabını yapalım şimdi?

Takım pozizyonlara girdi atamadılar takım berbat takım leş fatih terim bok gibi tamamda bu senin doğranmanı gerektirir mi. Katlediyolar 2 maçtır takımı lan, takımla ilgili aptallıklar bizim sorunumuz içerde hesaplaşırız.

KATLEDİLİYORUZ.
Ağzınla bin yaşa renktaş. Zaten eleştirilmesi gereken şeyleri söylüyoruz. 3 maçtır aleni doğranıyoruz. Hala hakemi geçelim muhabbeti. Adil maç yönetsinler önce karaktersiz herifler.

Evet hakem olmayan bir penaltı uydurdu doğru. Ancak biz bu rezil durumdaki 40 yaşında stoperle oynayan, sol bekinin asıl mevkisi forvet olan Altay’ı eze eze yenmeyi geçtim, bir şekilde yenemiyorsak ve oynanan futboldan çok hakem tartışılıyorsa ben bu taraftardan da ümidi kesiyorum.

Yendik ya işte Altay’ı. Sözde tarafsız olması gereken şerefsizlere mağlup oluyoruz kaç haftadır.

Kötü oynadık bedava maç verdik kale dibinden atamadı fırvet müsfeddeleri tmm ama penaltı olayını sindiremiyorum yahu... Yine berabere kalsak bu kadar dert etnem.. kendime gelemiyorum... Elim kolum baglanıp silah tehditiyle dayak yemiş gibi hissediyorum lanet olsunnnn lanet olsunnnn

İşte o pozisyonları atsalar ,tüm camiaa taraftarla birlikte sadece odak noktası tff mhk olur ve etkilide olurduk o zaman.e bakıyo taraftar takımda adamlara malzeme verecek şekilde oynuyor.bugün 7 pozisyonda 3-4 yapsan o penaltıyı çalmaya belki lüzum görmez maç gitti diye eyyama kalkışamaz veya 3 defa eyyam yapacaksa skor farkı varsa bi eyyam yapar.yani kendi sorunumuzuda görmemiz lazım.her maç hakeme odaklandıkça oyuncularda teknik ekipte işin kolayına kaçıyorlar nasıl olsa hakem konuşulacak diye .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt