⚽ SL 21/22 H:15 | Galatasaray 2-2 Altay | MS | 4 Aralık

12 de kapanır 22 bir de dedik sonra 14 de kapanır 34 de dedik şimdi fark oldu 16 puan ciddi ciddi şampiyonluk ellerimizden kayıp gidiyor kapanacak farklar değil bundan sonrası yazıklar olsun Avrupa sevdasına düştüğümüz hale bak bazen keşke diyorum Avrupa'dan elenseydik lige odaklansaydik diye imparator denen zatın hayali varmış eufa kupasını alacakmış sen önce evinde altayi yen de sonra hayal et

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mac AMA denilecek bir mac degil. Valla hakem falan diye baslayan arkadaslar hata ediyorlar bence. Resmen dograniyoruz.

şampiyonluk falan gitti artık. o kadar fark kapanmaz. tarihte örneği yok.

bu sezon için ideal hedef ikinci sıraya gelmek

avrupaya katılamadan sezonu kapatmak çok üzücü olur.

ayrıca seneye şampiyonluk şart

4 sene üst üste kaçıramayız

en son 89-90-91-92'de oldu

İşte o pozisyonları atsalar ,tüm camiaa taraftarla birlikte sadece odak noktası tff mhk olur ve etkilide olurduk o zaman.e bakıyo taraftar takımda adamlara malzeme verecek şekilde oynuyor.bugün 7 pozisyonda 3-4 yapsan o penaltıyı çalmaya belki lüzum görmez maç gitti diye eyyama kalkışamaz veya 3 defa eyyam yapacaksa skor farkı varsa bi eyyam yapar.yani kendi sorunumuzuda görmemiz lazım.her maç hakeme odaklandıkça oyuncularda teknik ekipte işin kolayına kaçıyorlar nasıl olsa hakem konuşulacak diye .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben her hafta hakemler eyyam yapmasın, takımı doğramasın diye her gelene 3-4 golmü atacağım? öyle bir dünya yok. Bu lige bayern münhide getirsen eğer seni doğramaya, şampiyon yapmamaya karar vermişlerse bu ligde şampiyon olamazsın bu kadar net

şampiyonluk falan gitti artık. o kadar fark kapanmaz. tarihte örneği yok.

bu sezon için ideal hedef ikinci sıraya gelmek

avrupaya katılamadan sezonu kapatmak çok üzücü olur.

ayrıca seneye şampiyonluk şart

4 sene üst üste kaçıramayız

en son 89-90-91-92'de oldu

2. Olmak sacma bir hedef,hatta salaklik. 2. Olup cl yapma sansin yok, bizim direk avrupa ligine katilmamiz lazım

Ben her hafta hakemler eyyam yapmasın, takımı doğramasın diye her gelene 3-4 golmü atacağım? öyle bir dünya yok. Bu lige bayern münhide getirsen eğer seni doğramaya, şampiyon yapmamaya karar vermişlerse bu ligde şampiyon olamazsın bu kadar net
Ezbere konuşuyorlar işte hocam.bosver

Bahattin simsek,
Kemal ugurlu,
Firat aydinus,
Cuneyt cakir,
Ali palabiyik,
Düşman bu serefsizler....

Beindeki eski Galatasaraylı oyuncunun açıklamalarını gördünüz mü, ben kimsenin hakkını aramak için burda değilim yorumcuyum diyor.

Ulan dürüst ol dürüst kinsenin avukatı olmak zorunda değilsin ama gördüğünü söylemek zorundasın, ahlaklı erdemli olmak bunu gerektirir.

2. Olmak sacma bir hedef,hatta salaklik. 2. Olup cl yapma sansin yok, bizim direk avrupa ligine katilmamiz lazım
takımın da kazanmaya alışması lazım. bu topçuların çoğu seneye de elimizde olacak. onlarla ortaya etkili bir oyun koyup netice almaya başlamamız açısından sıralamada üstlere çıkacak puanları toplamayı önemli görüyorum.

Hâlâ hoca diyoruz evet hocanın hataları var bence de gitmeli savunmuyorum onu ama arkadaş takımın başında hoca yerine klopp da olsa şu anki durum değişmezdi çünkü başımızda bizi bitirmeye kararlı bir servet yardımcı ve ekibi var en iyi hocayı getirsen en iyi kadroyu kursan ne olacak ki hakemler böyle olduktan sonra hakemi yenemezsin birkaç maç olur öyle bakın görün haftaya cüneyt de maç alacak bahattin de çünkü bizi yakana ceza değil ödül veriliyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahattin simsek,
Kemal ugurlu,
Firat aydinus,
Cuneyt cakir,
Ali palabiyik,
Düşman bu serefsizler....
Bunlar bataklıktaki sadece sivrisinekler hocam bataklığı kurutmadan ahmet gider mehmet gelir. Bize karşı son yıllarda düşmanca bir zihniyet oluştu bunu görmemek için kör olmak lazım.

ali palabıyık, 7. haftada falan zkik bir anadolu deplasmanı maçında, önce aleyhimize verdiği skandal bir karara karşılık, son dakikada verdiği lehimize karar ile, ligi bizim adımıza bitirdi.

güzel tezgah. gs 5 maçtır doğranıyor, ali 5 maçtır maç almıyor. win-win.

Hayır sen gerçekten işini yapacan eksiğin neyse giderecen uefada oynadığın konsantrasyonla istekle oynayacan her topun değerini bilecen ,gerisi sadece kötülük eden varsa ona hesap sormaya yönelecen.ama sendede eksiklik varsa seninde eleştiri alman lazımki sende kendine çeki düzen verebilesin.3-4 golden kastım ,eğer pozisyona giriyor atamıyorsan rakibi eksik yakalarken tuhaf pas hataları yapıyorsan bu da artık hakemin suçu değildir yani.seninde kendine çeki düzen vermen gerekiyor demektir.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayır, bu kadar pozisyon bulmuşsun atsan 5lik 6lık maç, atamadik diye hak goruyorlar şunu, 5lik yapsak muthis oyun, simdi les futbol. 5lik olmadı 2-1 kazanacaktik iste, alıyorduk 3 puanı, kör göze sokar gibi gasp ettiler 2 puanı. Her maç isteniyor ki 4 atalim 5 atalım, atamazsak kaçan pozisyon sayisina bakmadan futbol leş. Zaten 3 haftadır araliksiz katlediliyoruz, hakemi de yen vs vs. Uzerine ustluk ts aleyhine 1 tek hata yapilmiyorken goruyoruz bunlari.
Yazik ya cidden yazık, şu maç için hakemi gecin, terim de terim diyenlere.

Geri
Üst Alt