⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Canın sağolsun Yedlin'le devam Boey 2. yarı ile başlar o zaman hiç Oğulcan fantezisine girmeye gerek yok bence sağ bekte Omar bile dönebilir belki 2. yarı
Omar boeyden önce döner muhtemelen. ismail çokçalışı da aldık diye biliyorum ben. Yedlinin sözleşmesinden çıkılacaktır.

Valla bizim defansta değil hücumda sıkıntılarımız var. Baba bir hücumcu lazım. Mevkisi fark etmeksizin alınmalı. Bu döviz kurunda imkansız ama.

Nellson 90+8 'de gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş diyorlardı. Öyleyse şayet Luyindama denen .... yerine Alpaslan stoper oynasın. Eğer cezalı değilse Alpaslan sağ bek oynamalı Yedlin yerine.

Nelsson’un yokluğunda yerine Işık Kaan oynamalı. En kötü durumda 6 maçlık galibiyet hasretimiz 7 maç olur. Şu çocuğa artık güvenmek gerek. Yedek kulübesinde oturarak gelişemez

1639992038475.webp

nelson card görmemiştir

Nelsson cezali degil diye biliyorum.

hakem

Arda Kardeşler

"Ben 3. dakikada Başakşehir'den bir oyuncu atarsam, sonum son iki sezonda TFF'nin, normal şartlarda en fazla maç alan, en fazla görev alan hakemlerimizden biri olan Ali Palabıyık ve Abdulkadir Bitigen gibi mi olur diyor… Herhalde öyle diyor. Yaşar Kemal, Halil Umut, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan gibi her maçımızda aleyhimizde karar verenlerin hepsi ertesi hafta maç alıyorlar. Bu arada, bir futbol paydaşı ve Galatasaray teknik direktörü olarak soruyorum…"

msja devam

"Ben 3. dakikada Başakşehir'den bir oyuncu atarsam, sonum son iki sezonda TFF'nin, normal şartlarda en fazla maç alan, en fazla görev alan hakemlerimizden biri olan Ali Palabıyık ve Abdulkadir Bitigen gibi mi olur diyor… Herhalde öyle diyor. Yaşar Kemal, Halil Umut, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan gibi her maçımızda aleyhimizde karar verenlerin hepsi ertesi hafta maç alıyorlar. Bu arada, bir futbol paydaşı ve Galatasaray teknik direktörü olarak soruyorum…"

msja devam
Y….. kücük mac alamamis. Mete de almamis

Geri
Üst Alt