Ahmet Sarı
10 Numara!
En doğru kadro bu maça bu kadro ile çıkmalıyız Berkan tek başına ön liberoda olmuyor devre bitene kadar mecbur Taylan'la devam edeceğiz devre arasında Melo, Fernando tarzı bir ön libero alabilirsek ne ala
En doğru kadro bu maça bu kadro ile çıkmalıyız Berkan tek başına ön liberoda olmuyor devre bitene kadar mecbur Taylan'la devam edeceğiz devre arasında Melo, Fernando tarzı bir ön libero alabilirsek ne ala
Boey sürprizi olur muIsmail
Yedlin Nelsson Marcao Pva
Berkan Cica
Morutan Halil Kerem
Mo
olmaz reis.Boey sürprizi olur mu
Canın sağolsun Yedlin'le devam Boey 2. yarı ile başlar o zaman hiç Oğulcan fantezisine girmeye gerek yok bence sağ bekte Omar bile dönebilir belki 2. yarıolmaz reis.
Omar boeyden önce döner muhtemelen. ismail çokçalışı da aldık diye biliyorum ben. Yedlinin sözleşmesinden çıkılacaktır.Canın sağolsun Yedlin'le devam Boey 2. yarı ile başlar o zaman hiç Oğulcan fantezisine girmeye gerek yok bence sağ bekte Omar bile dönebilir belki 2. yarı
Rahat ol, düsmeyiz. Son 4 - 5 takim cok kotuler.An itibariyle küme düşme hattındaki takımlarla aramızdaki puan farkı sadece 8.. Liderle puan farkı 20..
Fakat hala istifa etmeyen bir başkan ve teknik direktör.. Çiftlik olmuş kulüp!
SanmamBoey sürprizi olur mu
Eee bu da bizi altay macinda katletti var da olarak.hakem
Arda Kardeşler
Y….. kücük mac alamamis. Mete de almamis"Ben 3. dakikada Başakşehir'den bir oyuncu atarsam, sonum son iki sezonda TFF'nin, normal şartlarda en fazla maç alan, en fazla görev alan hakemlerimizden biri olan Ali Palabıyık ve Abdulkadir Bitigen gibi mi olur diyor… Herhalde öyle diyor. Yaşar Kemal, Halil Umut, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan gibi her maçımızda aleyhimizde karar verenlerin hepsi ertesi hafta maç alıyorlar. Bu arada, bir futbol paydaşı ve Galatasaray teknik direktörü olarak soruyorum…"
msja devam