⚽ SL 21/22 H:18 | Adana Demirspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Aralık

ben sezon başı fena gözükmeyen yunus niye verildi vs demeyeceğim. çipe denen adam kimden torpilli onu soracağım. yıllardır kalecilikten uzaktan yakından alakası olmayan adamlar 2. kalecimiz. niye? hiç mi düşünmüyor bu teknik ekip as kalecinin formsuz olabileceğini veya sakatlanacağını? düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bu sorunun cevabını. rakiplerdeki yedek kalecilere bakıyosun hepsi pırıl pırıl gelecekte iş yapabilecek isimler. bizde niye böyle değil?

Maçtan sonra puan durumu vs bakınca taraftar olarak halim.

Ekli dosyalar

• lol.webp
    lol.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu durum böyle giderse, hani satar para elde ederiz dediğimiz Kerem ve Marcao var ya, çok ucuza elimizden çıkar. Bunların dışında, 4 küsüre alacağımız Mohayi ancak bir iki tık yukarı satarız. Şunlardan toplamda belki 45 elde edecekken belki altına maliyetle gidecek. Takım geriledikçe, saldıkça, en ederi olan adam bile savaşmayı bırakır. Yazısız kuraldır bu. Görüyoruz da. ALde giderse sonuç kaçınılmaz. Ulan emeklere yazık be. Emeklere. Bu kadar dağ fark olur mu iki organize de. Marsilya bile değil bunlar, Loko bile. Gidip maç yapsalar en az üç yeyip postalarlar. Şu TS gitsin, sonu aynı jk. Bakın şimdiden yazıyorum. Alim kahin olmaya lüzum yok.

Bu sezon bu kadar keskin değişiklikler yaptığımız her vakit ters tepti.

Gecen necati ateş çocuklar antreman da çok istekli çok çalışıyorlar ve bitiriyorlar sonuca ulaşıyorlar ama maçta bir türlü bunu yapamıyorlar demisti sanki.Antremanda kalede çipe olduğu için vurduklari gol oluyor bunlarda kendini bi bk saniyor demek ki

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon bu kadar keskin değişiklikler yaptığımız her vakit ters tepti.
bu sezon doğru giden hiç bir şey yok. avrupa konusu da tesadüfi görüyorum. rakiplerin ligde bize yaptıklarını biz uefa da karşımızdakilere yaptık. az gittik attık geldik, kolay yemedik. rakiplerde bize aynı tarifeyi uyguluyor.

Psikolojik olarak çöktü takım en büyük sıkıntı bu. Birbirine güven , maçı döndüreceğine olan güven yitiriliyor. 3 sene önce ki fenerin durumuna doğru hızlıca gidiyoruz. Nasıl olacak bilmiyorum ama acil 2-3 maçlık seri yapılması lazım

Herseye ragmen cok iyi bir kadromuz var avrupa’da aldigimiz sonuclar ortada

Ligde bu durumda olmamizin sebebi kesinlikle fatih hoca,sacma sapan oyuncu tercihleriyle lige havlu atmamizi sagladi

Geri
Üst Alt