SL 21/22 H:18 | Karagümrük 1-1 Fenerbahçe | MS | 22 Aralık

ahmed musa ılerı atcadı lan dedi 9 kısıyız malmıyım dedi geri döndü

Su Caner'in yaptigini bizden giden bir oyuncu bizim macta yapsaydi tum medya oyuncu maci satti derlerdi. Hani yok yere Caner'in hakemin uzerine yurup kufur etmesi simdi normal mi?
Olayın bunla alakasida yok komik olan bu. sikeli sezon kadroları iyiydi Şimdi kiclarına vurup yokuş aşağı vursan yine şampiyon olamaz bunlar

Stadda neden Fener muzigi caliniyor?

Işin trajikomik olan tarafı caner şikecisi pozisyon gereği kırmızı yese anlarız. Hakem penaltı verip kırmızı göstermiş, bunun üstüne daha penaltı atılmadan, kırmızıyı gören futbolcu sahadayken, itiraz edip kırmızı görmek bildiğin şikedir. Başka bir açıklaması yok. Varsa aksini iddaa eden kuş onun da taaaa ....

10 kişi yenmeyebilirler birde ben atiliyim demiş caner adisi
Ya cidden her Allah'ın günü şu Fener'i, Beşiktaş'ı ve Trabzonspor'u gerek camia gerek taraftarlarını görünce Allaha şükür ediyorum. Tamam bizde de çürük yumurta var ama bunların her tarafından öyle akıyor yahu. Gerçekten bu ligin en büyük KULÜBÜYÜZ.

Zaten 1 - 0 ondesiniz. Kaleye giden topu niye elle kesiyor? Yoksa reflex miydi?

Erkan Özdamar: “İtiraza devam mı ediyorsun?”

Caner Erkin: “Ediyorum lan ne olacak?”

Erkan Özdamar, bu diyalogun ardından Caner’e kırmızı kart gösterdi.

Caner Erkin: “İnsan değilsiniz siz!”

(@fotottarena)

kural degisti diye biliyorum , penalti verdigin pozisyonlarda sportmenlige aykiri bir durum olmadigi surece kirmizi kart ile cezalandirilmiyor artik.

"DENYING A GOAL OR AN OBVIOUS GOAL-SCORING OPPORTUNITY

Where a player denies the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by a handball offence the player is sent off wherever the offence occurs."

Geri
Üst Alt