- 3 Temmuz 2012
- 133.860
- 80.743
- 5.198
ahmed musa ılerı atcadı lan dedi 9 kısıyız malmıyım dedi geri döndü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayın bunla alakasida yok komik olan bu. sikeli sezon kadroları iyiydi Şimdi kiclarına vurup yokuş aşağı vursan yine şampiyon olamaz bunlarSu Caner'in yaptigini bizden giden bir oyuncu bizim macta yapsaydi tum medya oyuncu maci satti derlerdi. Hani yok yere Caner'in hakemin uzerine yurup kufur etmesi simdi normal mi?
Hayir penalti ile zaten cezalandiriyorsun ustune birde sari kart versen yeter , neden hem penalti hem kirmizi kart ile cezalandiracaksin sportmenlige aykiri bir hareket mi yapti ?
kural degisti diye biliyorum , penalti verdigin pozisyonlarda sportmenlige aykiri bir durum olmadigi surece kirmizi kart ile cezalandirilmiyor artik.Kaleye girecek topu eliyle oynadi. Bu hep kirmizi degil mi?
Ya cidden her Allah'ın günü şu Fener'i, Beşiktaş'ı ve Trabzonspor'u gerek camia gerek taraftarlarını görünce Allaha şükür ediyorum. Tamam bizde de çürük yumurta var ama bunların her tarafından öyle akıyor yahu. Gerçekten bu ligin en büyük KULÜBÜYÜZ.10 kişi yenmeyebilirler birde ben atiliyim demiş caner adisi
herif en cok gol atan topcuGole niye sevinmedi bu adam![]()
O sadece Galatasaray olunca geçerli.kural degisti diye biliyorum , penalti verdigin pozisyonlarda sportmenlige aykiri bir durum olmadigi surece kirmizi kart ile cezalandirilmiyor artik.
Stadda rakı içiyorlarmış dersek belki ismailağa cemeati basarBu satılmış maça tüm Fatih ilçesi ayaklanıp tepki vermeli Suriyeliler dahil.
Kaleye girecek topu eliyle oynadi. Bu hep kirmizi degil mi?
Hayır Şikefleks adıZaten 1 - 0 ondesiniz. Kaleye giden topu niye elle kesiyor? Yoksa reflex miydi?
kural degisti diye biliyorum , penalti verdigin pozisyonlarda sportmenlige aykiri bir durum olmadigi surece kirmizi kart ile cezalandirilmiyor artik.