⚽ SL 21/22 H:19 | Galatasaray 2-0 Antalyaspor | MS | 25 Aralık

Mukairu ve Amilton un atacağı gollere Mohamed’in hat-tricki ile cevap verip 3-2 galip geleceğiz.

Allah Allah ciddi misin
Akıllı ol
Screenshot_20211221-134655.webp

Güray uzaktan kaleye 3-4 defa vursa birini zaten kesin yer Ismail.

Gözünü acik tut lan Ismail.

Gsnin hiçbir zaman acınası hali olmamıştır
Yıkılmadık ayaktayız, yıkılmadık oturuyoruz, yıkıldık. Bu karikatüre benziyor bu söylem. En az şerefli ikincilikler kadar boş bi söylem. Nice dönemler gördüm, hiçbirinde hem oyun, hem itibar hemde puan olarak bu kadar acınası olduğumuz bir döneme şahit olmadım güzel kardeşim. İnsanlar artık yenilgiye üzülemeyecek kadar boşvermiş durumda. Bugün 8-0 yenilsek taraftar tepki bile vermez, TD ve yardımcıları haftaya rotasyon yaparız, ocaktada transfer yaparız der geçer, medya susar, başkansa orda burda eşe dosta ihale dağıtır geçinir gideriz

96'da ellinde Hagili, Popesculu, hakanli, okanli vs... süper kalite bir kadro vardi. ve bu kadroyu 4 sene sampiyon yapip italyaya gitti.

bu kadro komple dagildi, lucescu artiklari ile avrupaya kafa tuttu 1 sampiyonluk elde etti.

terim tekrar geldi. ellindeki kadro ilk dönemindeki gibi güclü degil ama lig icin bence yeterli idi. felipe'ye takti, fenerden 6 yedi. kovuldu

3. kez gelisinde muslera, melo, drogba, sneijder gibi yine ligin cok üstünde bir kadroyla sampiyon oldu. Baskana takti, kovuldu demirörene kacti.

son gelisinde elline yine süper bir kadro verildi. iki sene takim sampiyon oldu ve takimi boza boza bu hale getirdi.

yani iyi bir kadroyla herkez sampiyon olur. benim hatirladigim bir gerets ve lucescu var diger takimlara göre favori olmayip sampiyon olan.

terim'in sampiyonluklarinda kendisi kadar o zamanin yönetimlerindede basarisi var.
Kardes uzun ama bos yazmissin 4 yil sampiyon olan kadro 5. Yil neden sampiyon olamadi? Drogbalar sneijderlerle sampiyon oldu dedigin takim hoca gidince nisanda fb sampiyonlugu gorduk. Yani iyi bi kadroyla herkes şampiyon yapamiyomus? Post atarken 2 gram dusunelim ondan sonra yazalim lutfen.

Fanatik olduğum güne lanet olsun yav güya bırakacaktım takibi ama 1 hafta bile sürmedi, ne yaparsam yapayım kopamıyorum. Her hafta kendimi bir şekilde bu sefer olacak diye kandırıyorum sonu hep hüsran.

Mesela bugünkü kadroyu gördükten sonra da ''mostafa ve halil birlikte oynuyor bu tandem gol sorunumuzu çözer ve antalyayı 3'lük yaparız.'' diye geçirdim içimden, gerçekçi mi? Değil. Bu sezon kaç kuponum Galatasaray yüzünden tek maçtan yattı hatırlamıyorum bile en az 30-40 bin tl kaybetmişimdir ama tutamıyorum kendimi mesela bugün yine oynadım handikaplı galibiyet.

Geri
Üst Alt