Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.609
- 7.160
- 913
kuzen yollamış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanatik olduğum güne lanet olsun yav güya bırakacaktım takibi ama 1 hafta bile sürmedi, ne yaparsam yapayım kopamıyorum. Her hafta kendimi bir şekilde bu sefer olacak diye kandırıyorum sonu hep hüsran.
Mesela bugünkü kadroyu gördükten sonra da ''mostafa ve halil birlikte oynuyor bu tandem gol sorunumuzu çözer ve antalyayı 3'lük yaparız.'' diye geçirdim içimden, gerçekçi mi? Değil. Bu sezon kaç kuponum Galatasaray yüzünden tek maçtan yattı hatırlamıyorum bile en az 30-40 bin tl kaybetmişimdir ama tutamıyorum kendimi mesela bugün yine oynadım handikaplı galibiyet.
Bu görüntüye neden olanlar da buna rağmen malum kişiyi destekleyenler de kına yaksın. Buyrun eserinizle övünün.kuzen yollamış.. Ekli dosyayı görüntüle 144776
Kuponlarım feyizli kmka Galatasaray'a oynamazsam sıkıntı yok.@Serkan Heybet mahlasli uyeyle iletisime gec abi
Cok kaliteli tüyolar veriyormus diye duydum iddiaaa konusunda
☆☆☆☆
CIMBOMun ustunde oynanan oyunlardan kacinalim o haldeKuponlarım feyizli kmka Galatasaray'a oynamazsam sıkıntı yok.
Serkanla parasal iş yapılmaz herif ile normal diyaloğa girmek zor, ciddi mi yazıyor şaka mı yapıyor anlamak mümkün değil.
Heybetine sapladığımın herifi! Sen iddia baronu @Berkan Yavuz la takıl abi...Kuponlarım feyizli kmka Galatasaray'a oynamazsam sıkıntı yok.
Serkanla parasal iş yapılmaz herif ile normal diyaloğa girmek zor, ciddi mi yazıyor şaka mı yapıyor anlamak mümkün değil.
1 kişi daha olmalıÜşenmedim saydım 68 kişi var stadda
:kırmızıkalp:BİLGİ: Antalyaspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Ryan Babel, Instagram hesabını kapattı.
Iyi gun taraftarıyız
Trip mi atmış yarrBİLGİ: Antalyaspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen Ryan Babel, Instagram hesabını kapattı.
hoca bile inanmıyor transfer istiyor100 kişiyle oynayacağız herhalde. Taraftar bile takıma inanmıyor artık.