Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.956
- 59.525
- 3.423
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adres ver SAMET!!!!!!!!!!111bir11!Caner foruma yeni gelmişsin artistlik yapıyorsun
Hayır şimdi seni olurda gsli kabul etsek,ciddiye alsak,söylediğin yıkık veletler(alakayı anlamadım ama) hakaretine takılsak,senden adres istesek,sende versen,hakkın rahmetine kavuşsan iyi mi olacak
Bu tuzağa düşmeyeceğiz
Caner foruma yeni gelmişsin artistlik yapıyorsun
Hayır şimdi seni olurda gsli kabul etsek,ciddiye alsak,söylediğin yıkık veletler(alakayı anlamadım ama) hakaretine takılsak,senden adres istesek,sende versen,hakkın rahmetine kavuşsan iyi mi olacak
Bu tuzağa düşmeyeceğiz
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiEmre kyi çöp yaptik iyice lan. Herif ilk geldiginde nasildi simdi nasil.
Aytaca mecbur kalinca mi sans veriyoruz, gecen sezon istenen 2 adamdan biriydi salihle beraber
terim geldiğinde sadece 2 yıldır şampiyon olamıyordu Galatasaray. Oluşturulan o takımda en az o takımı oluşturan yönetim ve futbolcu grubu da terim kadar pay sahibi. Ama öyle allayıp, pulluyorsunuz ki sanki bütün hepsi FT nin başarısı. FT den önce de avrupa da vardık, sonra da olduk.
NoooKazanır mıyız
Ewt bu maci izlrmeyi planliorm
Son 2 maci izlemedim ozetine de bakmadim ozet gececek biri var mi?
☆☆☆☆
bu arada gsden ftyi çıkarınca bjk kalır lafı pek doğru değil.
bjk kadar bile takım olamazdık muhtemelen ts ile takılırdık.
adam 96da takımı 3. büyük olarak alıp net olarak 1. büyük yapmış, bunda anlamayacak bir şey yok. adamı sevmemeniz bunu değiştirmez.
şu an net olarak ayrılmalı, orası ayrı
Kazanır mıyız