⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Tempolu,hızlı,azcık da yeteneği olan oyuncu sayın sayısal olarak fazla olursa zaten iyi takım olursun biz daha o sayısal veriye cok uzagiz

Geçin abi.... son dk iki pozisyonu işin özeti oldu... bu kadar fizik olarak çökmüş zeka fukarası takım oldugumuza inanamıyorum... İlerleyecegimize gecen sezon sonunda oynadıgımız oyunun %5 ini oynayamıyoruz... Çıkıyor birde yumruk şov yapıyor...

oyuna sonradan girenler oyunun ritmini düşürdüler bir iki atağa çıkıyorduk o da kesildi as kadronun yakınında bile değiller sonradan girenler

O son pozisyonu harcayan kimdi?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ft bu takimin el frenidir musleraya iki hata yuzunden laf edenler adam ayagi donmesine ragmen o aciyla oynadi her geri pasinda risk almadan gelene gidene vurdu

Artik oyunculari sinirli gorunce eyvah diyorum acaba bu sefer kim kiminle kavga edecek diye.

BAY kısa sürede bile gayet iyi efor sarfetti, bu çocuk oynar kardesim yok feg yok meg hadi ln ordan oynar bu çocuk..

o geçiremediği pası bir kenara bırakıyorum tabii, özgüveni çoğaldıkça kritik anlarda daha iyi kararlar alacaktır

Geri
Üst Alt