⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

kale önünde bende bukadar kolay posizyonlari kabul edemiyorum.

Diagne delirmis gosterdi simdi hoca da oyle. Simdi suna uzuldum, cocugun ozguveni icin iyi degil ama aga sana yatirim yapilmis. Galatasaray formasini giymissin surede almissin goster lan kendini iste. O pas nedir ya.

Oyun olarak hocanın değişiklikleri sonrası kötüydük, oyun oynamaya da çalışmadık zaten ama takımdaki isteği uzun zaman sonra görmek güzeldi.

Kötu futbolla kazanmak onemlı, takım tam olup trasferler bıtene kadar bıraz beklemek lazım rakıplerde les oynuyor. eger o zamnda bır hareketlenme olmazsa ıyıce umudu kaybedecegım artık
aynı görüşteyim biraz sabredecez ayrıcak her geçen maç bir öncekine göre bence daha iyiyiz zaman zaman.Buarada berkan çok kötü oynadı.Barış orda basit oynasa o pası atsa çok şey kazanırdı olmadı malesef.Zamanla olucak inşallah.Hepten takımı gömmek saçma

Ömer Erdoğan topçulugu neydi ki hocalığı iyi olsun ikinci lig takımı ama biz bu kafayla maalesef anca son dakikada

Barış Alper Yılmaz neden 60 da değilde 85 de girer. Ömer Bayram, Emre Akbaba niye oyuna girer oynayanlar yoruldu diyeyse onlar girdikten sonra oyun daha da düştü.

Akbaba arda babel gibilerini daha oyuna alan benim gözümde iş bilmez bi gs sabotajcısıdır. 3 değişiklik yaptı adam oyunun içine sıçtı, bütün üstünlük gitti lan böyle bişey olabilir mi
Şu değişiklikleri yapmasa daha erken alırdık skoru. Resmen bittik. Ömer asisti yaptı diye her maç oynar şimdi. Kılınç ve Barış'ı alsa yetecekti zaten.

Ya biz neden sürekli 60 70 arası 3 değişiklik birden yapıyoruz. oyun sistemini mi değiştiriyor, çıkardığı kadronun çok kötü olduğunu mu düşünüyor. Bir türlü anlamadım.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt