⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Maci yorumlayalim;

Onemli + lar:

* Nelsson: cok iyi cikti diyebiliriz bu yuzden 🧿 adini her andigimizda su siralar. Ayaklar temiz, sogukkanli ve pozisyon bilgisi iyi. Kotu basladi (yenilen gol) ama cok iyi toparladi. Bir pozisyon vardi misal, Marcao olsa kesin topu kaptirirdi, kucuk bir vuctu hareketi ile rakibi yaniltip temiz bir pas ile topu Omer'e gonderdi oradan ataga ciktik. Boyle boyle daha iyi olacagiz.

* Boey: Cok iyi ya. Bir 🧿 'da kendisine. Devam et boyle. Kusursuza yakin oynadi. Super bir temposu var. Kademesini de az cok gelistiriyor daha az hata yapiyor gorebiliyoruz bunu. Hucumda katkisi cok buyuk, cok. F/P olarak son 10-20 senenin en iyisi sanirim 98-2001 senesindeki Brezilyali bek Capone'dir. Ciddiyim bu maliyete bundan iyisi Sam'da kayisi.

* Luyindama: Duzeliyor. Gol attigi icin yazmiyorum gercekten yazmiyorum bunun icin o bunun meyvesi oldu. Cok iyi gidiyor, hala yavas ama toparliyor. Daha sakindi daha olgundu ve geriye donusleri iyi.

* Feghouli: Zamanla daha da toparlarsa (fiziken) kalitesini daha da cok ortaya cikartabilir. Maalesef gerek maliyeti gerekse satilamamasi sebebiyle eldekilerden en iyisi diyebiliriz. Zaten skora katki yapiyor son 3 mactir.

Onemli -'ler:

* Yavas oynuyoruz. Sacma sapan bir agirlikte oynuyoruz. Gereksiz ekstra paslar, cekilmeyen sutlar, hatali ara paslari...
* Hatali oyuncu degisiklikleri.. Akbaba yerine neden Kilinc alinmaz hocam ? Neden yani ? Omeri sevdigimden degilde anladim hani PVA cok iyi degildi, Akbaba ne-den ?
* Defansif farkindalik hala dusuk. Berkan sonrasi ortada pres yapan/basan oyuncu da kalmadi. Taylan bence hala yetersiz, hadi diyelim idare ediyoruz, Berkan ile iyi bir ikili mi bunu sorgulamamiz lazim.

Notlar:

- Cicaldau: Bonservisini sanirim cok tartisacagiz. Aslinda cok buyuk of pof bir meblag degil ama su yoklukta cok dikkat cekiyor. Oyunu "simdilik" bunu karsilamiyor (f/p) ama gercektende kritik dokunuslari vardi. Oyun tipimiz bu oyuncunun yeteneklerini ortaya cikarmasini baskiliyor bu cok net ve acik. Daha iyi olacagini dusunuyorum.

- PVA: cok dengesiz. Bir iyi bir kotu ama baya kotu. Cabuk top kaybediyor. Ama takima da olgunluk katiyor. Izlemek lazim biraz daha.

- Kerem: Cok riskli top kayiplari yapti iki tanesi cok ciddi ataga donustu. Bunlari cozmeli. Bu arada bence kanat oyuncusundan ziyade ikinci forvet tipinde Kerem.

Diagne: Ilk yari oldukca iyiydi. Bence iyi gidiyor ama cok yoruldu oyundan alinip MM ile birlikte Emre K. alinabilirdi.

- Diger: Oyun planimiz anlasilir degil. Ne zaman oturur bilinmez, tek bildigim bize onde dogru baski yapan her takim bizi cok zorlayacak. Buna cozum guclu bir ortasaha ama suanda bence iyi bir orta saha grubumuz yok.

Kotu oyunla da kazanmak onemliydi. Direkt rakiplerimize bakarsak oyle cok da altta kalir degildi oyunumuz. Ama daha iyi olmaliyiz su yatirima karsi. Kadro kalitemiz bu arada hala kotu. Uzgunum ama gerideyiz. Umarim gelecek iyi seyler getirir.

marcao neden konusuldu anlamadım kendisinin maç basına rakibe verdigi asist sayısı 2 yada 3 oluyordu

haddinden fazla abartılgıı icin bu halde marcao korkum kerem de aynısı olmasn

Boeye Sinan yilmazlar filan ofansi iyi degil diyorlardi bide onlarda cok ezbere konusuyor demekki Adamin hem ofansi iyi hemde defansi.Kereme gene cok laf ediliyordu ama ilk Golu kendisi ve Taylan yaratti.

Maci yorumlayalim;

Onemli + lar:

* Feghouli: Zamanla daha da toparlarsa (fiziken) kalitesini daha da cok ortaya cikartabilir. Maalesef gerek maliyeti gerekse satilamamasi sebebiyle eldekilerden en iyisi diyebiliriz. Zaten skora katki yapiyor son 3 mactir.

eksiler Cicaldau: Bonservisini sanirim cok tartisacagiz. Aslinda cok buyuk of pof bir meblag degil ama su yoklukta cok dikkat cekiyor. Oyunu "simdilik" bunu karsilamiyor (f/p) amd gercektende kritik dokunuslari vardi. Oyun tipimiz bu oyuncunun yeteneklerini ortaya cikarmasini baskiliyor bu cok net ve acik.
Fifa falan mı oynuyorsun fegh adlı herif iyiydi cicaldau mu kötüydü?

bence bugün iyiydi gayet, takıma alıştıkça daha da sorumluluk alacak ve iyi olacaktır

Mac icinde yorumladim zaten. Buyur : link

Sunu soyledim kisacasi, birseyler var... Ancak bizim oyun planimiz onun o ozelliklerini one cikarmasini engelliyor/baskiliyor. Ortada bir maliyet var ve simdilik bu durum o maddi yuku dogrulayamiyor.

Geri
Üst Alt