⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Feguli cok basit pas hatalari yapti onun yuzunden gelisecek ataklarda gelismedi.Gonderin sunuda rahatlayalim ya

Koca mac boyunca tek pozisyon verdik oda Gol oldu bu kadar sansiz bi takim olamaz ya.

Rıdvan Dilmen: "Victor Nelsson'un pozisyonu bana göre penaltı değil. Ben böyle pozisyonlara penaltı vermem. Defans oyuncuları güreşçi gibi rakibini tutabilmelidir"

berkan , diagne ,feg ve kerem son toplarda topu istedikleri ayaga atabilselerdi ataklar daha verimli sonuclandirilabilirdi...
< ; > kanimca tercih ve son pas zamanlamasi ozelinde basarisiz idi ustteki oyuncular ozellikle.

*pva ,taylan, ( keza, az onlerinde berkan ve kerem ortasaha yay rakip tarafinda cikarken kaptirdilar) ozellikle ilk yari kritik pas hatalari yaptilar topluca coklu oyuncumuz rakip alandayken. lyund da ilk yari kritik bir hata yapmisti sonra duzeldi.
ozellikle pva sasirtti tarafimi bu anlamda. golu yedigimiz baslangica dikkatlice bakilirsa dedigim bu minvalde daha net anlasilabilir.< orda o kayip saglam rakip atagina donusuverdi.....

top kaybi ozelinde son olarak ; *taylan bu kayiplari berkanla beraber ilk lig macinda ve son avrupa deplasmaninda da yapti ozellikle macin baslarindan devre sonlarina. bu yonu duzeltmeleri gerek iki oyuncunun,,baski gelmeden sade basit oynamalilar. misal daha ilk macinda victor, cica bu baglamda sade basit oynama adina benimsedigim tur- her iki ayri yari alanda. < ; > transfer olmadan kendi basliklarinda da nacizane gozlem yorumlarimda da bu yonlerine ozellikle vurgu yapmistim.

mac basligi olsa da , ek olarak ;
transfer denkleminde
tekrara girmek istemiyorum. fakat, transfer donemi baslamadan once , *boldla belirttigim elzem isim ; gedson idi....
gerisi bir sekilde hallolurdu...
*eksik en buyuk halka , kanimca takim yapi tasi ozelliginde ozel bir oyuncu tipolojisinde oldugunu daha takima gelmeden belirtmistim bana soran cevremdeki es dosta....
< : transferi olursa takimi bayagi rahatlatacaktir kanaatindeyim.

mac ve genel atak kurgularimizda son olarak;
onde kanatsal bazli *halil veya benzer tipolojide bir isim gerekli goruluyor ozellikle bu macta attigimiz gol ozelinde net belli oldu tarafim adina.

Geri
Üst Alt