Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
Bu takım genç ve yeni kuruluyor biraz sabırla götürürüz bu işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evren sen maçı izlemeden mi yorum yapıyorsun renkdaş? Ciddi soruyorum.Supermis speddy gonzales biz spiker ismini soylemeden pas versin diyemi aldik berkan 4 tane pozisyona girdi bu adam ne ise yariyor hucum yapacak diye bekliyoruz sorumluluk alacak oyuncu lazim bize
Abi izlemeyin şu hain adamı. Boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Bende burda onun söylediklerini görünce geriliyorum. Galatasaray o adama ne yaptı bilmiyorum ama adamın hayattaki tek amacı bize zarar vermek.Şikeci ridvan penalti degil diye zirliyor. Yaziklar olsun.
Futbol dünyasından mıhlanmalı !!!rıdvanın ta ____ ______
Futbol dünyasından mıhlanmalı !!!
Tadımı hayli kaçıran 1 situationgöztepenin osurtulmasını tartışalım

Luyinin kalecinin yanindan vurdugi top degil mi?Kornerden ki golümüzü de yediler![]()
ben gitmesini surpriz goruyorum...Feguli cok basit pas hatalari yapti onun yuzunden gelisecek ataklarda gelismedi.Gonderin sunuda rahatlayalim ya
Rıdvan bey. Galibiyetimiz siz, sahadaki ve vardaki değerli hakemlere girsin.Rıdvan Dilmen: "Victor Nelsson'un pozisyonu bana göre penaltı değil. Ben böyle pozisyonlara penaltı vermem. Defans oyuncuları güreşçi gibi rakibini tutabilmelidir"