⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Bir maça da şöyle güçlü başlayıp ilk 20 dk da 3-0 falan öne geçsek ne güzel olur be

90 dakika izledim. Kasimpasa Hatayi ilk yarida yari sahadan cikartmadi. Hatay duran toplardan tehlikeli oldu belki ama sans Kasimpasanin yaninda olsaydi ilk yaridan fisi cekmisti K.Pasa. Umarim Emre Colak onyar yine cünkü bütün toplari eziyordu. Yeni transferleri Boudjeema yi kitlemek zorundayiz defans arkasi paslari tehlikeli olabilir.

Gol yersek kendi malligimizdan yeriz diye düsünüyorum.

Asil soru, biz golü nasil bulacagiz onu cok merak ediyorum.

Ben izlemedim ama anlattığından anladığım, Hatay'ı yeneriz diye düşünüyorum.

Hüseyin Göcek’i çok dikkatli izleyeceğim bir maç olacak. Ama biz de biraz futbol oynayalım bu maçta da konuşacak yüzümüz olsun.

Fatih Terim geçen senedden azıcık utanırsa şu Hatay 'ı sahaya gömmemiz lazım, ama gelin görün ki şunu yazarken bile inanmıyorum yine ezik ezik oynarız

1629462107476.webp

kale ve defans erör vermeğe yatkın
orta saha lightweight, sadece al ver yapmağa yatkın
falett denen herifi almışlar ömer erd. maça yetiştirecez diyor
st louis ve kamarada akintola-bopenza ışığı yok ama saba lobj denen bela herif oynarsa zorlar
umuyorum bu adi takımdan intikamımız acı olacak
haydi G.S.

Bu maç nelsonun lisansı çıkmamış olursa yönetimdekiler ne yapıyor diye sormamız gerekmez mi , kaç gün geçti sen bunu nasıl ayarlayamıyorsun şaka gibi kulübüz.

Limitlerle alakalı bir sorun mu var bilgisi olan arkadaşlar yazsada öğrensek
sanırım öyle

bir ara tff lisanslı değil sözleşmeli 14 yabancı istiyor denilmişti ama o maddenin değiştirildiği ve 14 lisanslı yabancı şeklinde güncellendiği şeklinde bir tweet görmüştüm gazetecinin birinden.

yani bir başka oyuncuyu iptal edip nelsson'a lisans çıkarmamızda yabancı sayısı bakımından sorun yok.

ama muhtemelen limite takılıyoruz. bu sıradaki transfer hamlelerimizin de önüne geçiyor gibi görünüyor.

tabi benimkiler sadece tahmin. bekleyip görelim.

ben artık taktiksizlikten maçları heyecanla bekleyemiyorum.
Müsabakaların 0.2'lik anını kapsayan Terimball video paylaşımları ve Bilardisimo'nun ısı haritaları, istatistikleri v.s artık kesmiyorsa durum vahim demektir! 2000 Gegenpressing mucidliği de artık demode oldu, Taraftarlara infiale düşmemeleri için acil yeni söylemler verilmeli!!

Geri
Üst Alt