- 1 Haziran 2015
- 27.677
- 19.234
- 2.148
nelsson yetişmezse iyi olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duruşu olan ibra etmezdi, bir şey bekleme1dk futbol oynamama protestosu bekliyorum!!!
90 dakika izledim. Kasimpasa Hatayi ilk yarida yari sahadan cikartmadi. Hatay duran toplardan tehlikeli oldu belki ama sans Kasimpasanin yaninda olsaydi ilk yaridan fisi cekmisti K.Pasa. Umarim Emre Colak onyar yine cünkü bütün toplari eziyordu. Yeni transferleri Boudjeema yi kitlemek zorundayiz defans arkasi paslari tehlikeli olabilir.
Gol yersek kendi malligimizdan yeriz diye düsünüyorum.
Asil soru, biz golü nasil bulacagiz onu cok merak ediyorum.
Adamlar Batshua yi yetiştirdi biz nasıl yetiştiremiyoruz hayretnelsson yetişmezse iyi olmaz
burası galatasarayAdamlar Batshua yi yetiştirdi biz nasıl yetiştiremiyoruz hayret
Limitlerle alakalı bir sorun mu var bilgisi olan arkadaşlar yazsada öğrensekburası galatasaray
8 eylül'e kadar beceremeyip grosskreutz gibi tribünde oturtursak şaşırmamak lazım.
sanırım öyleLimitlerle alakalı bir sorun mu var bilgisi olan arkadaşlar yazsada öğrensek
Müsabakaların 0.2'lik anını kapsayan Terimball video paylaşımları ve Bilardisimo'nun ısı haritaları, istatistikleri v.s artık kesmiyorsa durum vahim demektir! 2000 Gegenpressing mucidliği de artık demode oldu, Taraftarlara infiale düşmemeleri için acil yeni söylemler verilmeli!!ben artık taktiksizlikten maçları heyecanla bekleyemiyorum.
Şimdiden bu rezilliğe kendini hazırlasan iyi olurBize 3 atıp bjk den 7 yiyip 10 averaj farka neden olan bu yavşaklara 10 atmazsanız sizde 5 para etmezsiniz.