⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Cicaldau nun neyi beğenildi ya oyunda yok 1 kişi eksik oynuyoruz resmen iki verkaca giricek diye mi 6.5 milyon verdik rezalet resmen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topu ayağını tutan bir oyuncu değil görevini yapıyor hızlı oynuyor ancak berkan ilerde bu geride kaldığı için ön plana çıkamıyor daha ilerde oynamalı bence

•quod erat demonstrandum•

Feg kötü evet ama acı olan şu o direkten dönen topu tek vuruşla bomboş kaleye feg-falcao dışında %100 atabilecek baska adamımız var mı? Üzgünüm...

Diagne’nin mucadelesine diyecek birsey yok, ama gercekten toplu oyunda katkiyi gectim, zarar veriyor.

Duvar gibi donuyor toplar.

Berkan sol iç Cica sağ iç oynaması lazım ama Feg ile Cica çakışıyor öyle de. Bu orta saha kanat kurgusuna bir çözüm bulmak lazım

Yine penaltımız güme gitti. Rize olayı son perdeydi artık utanmada kalmadı bunlar doğracaklar bizi kesin ve net

Riberio nasıl devreyi bitirdi anlamak mümkün değil adamın 2 kere atılması lazımdı buz gibi penaltımız verilmedi

biz basit tarftar bunu kac yıldır görüyoruz 67 yasında okadar tecrübeli adam hangi akılla ısrarla stoperden oyun kurduruyor nasıl görmüyor

Aytac abicim aytac sirti donuk top almayi bilen 6 numara oynamayi bilen tek adam bu berkandan da taylandan da iyi oynar oraya alparslani koy bunlardan iyi oynar

Boey yine takimin en iyisi
Nelsson'u da 2'ye yazarim
Berkan bayagi bir kötü 2-3 maçtır, Berkan yerine Gedson gelince işler iyice karışacak, Barış'ı gormemiz lazim bence şimdiden

Oyuncuların mücadeleyi beğendim

Taktik ise rezalet

3 yıldır defanstan stoperlerle çıkmaya çalışan ve kaptırılan topla gol yiyen bir hoca

(Üstelik bunu bilen rakipler üzerine şuursuz geldiği için rahatlıkla pasla çıkıp eksik yakalayabilecekken)

Nelsson ne kadar şaşırdı farkettiniz mi

4-5 defa rakip sahanın ortasında top bekleyen ortasaha ve kanatlara el işareti yapıp geri gelip çıkmaya yardım etmelerini işaret etti

27. dakikadan sonra napsın o da başladı mecbur yana geriye oynamaya

Kırmızı görmesi gereken rakip için hakeme itraz eden tek adam da Nelsson’du, birkaç maça o da bırakır

Hakem rezalet, hatayın kırmızı bizim de penaltıyı es geçti

Tabi hakem VAR beklerken tek bir itiraz eden oyuncumuzun olmaması da ayrı sorun

Hatay da yine manalanmış herhalde
Sakatlamaya oynuyorlar, hakem tolerans gösteriyor
Ama kendilerine dokunulmasa bile dakikalarca yerden kalkmıyorlar

şimdi riberio ayağı kaydı diye mi atılmadı

ne saçma

o zmn yediğimiz gol iptal edilsin luyinin ayağı kaydı diye

---

sublar

luyi çıkmalı (hatalı sarı kart yüzünden)
fathouli

alparslan
babel

kerem tempoyu yükseltip akıllıca oynuyor herkesin beklentisi bu bildiğim kadarıyla,berkanda çok hareketliydi her topa bastı son tercih hataları olur ben kızmıyorum zamanla gelişir bu takım birbirine alıştıkca;cica'ya uyum sağlarsa takım onu pas istasyonu yapmaya alışırlarsa bizi çok iyi atağa kaldırır ben tek paslarını çok beğendim;yalnız hakem bariz penaltıyı nasıl vermedi hala şaşkınım!!!

Geri
Üst Alt