⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

taylan berkan ikisi yanyana olmaz ve daha kötüsü hoca bunların ikisinide 6 oynatıyor berkanı 8 gıbı kullanmak lazım tabı arkasında asla taylan olamaz asla
Ya yok reis tek pas atamıyor, ince işleri hiç göremiyor 8 değil 10 oynasın isterse Berkan ilk maç haricinde tam bir hayal kırıklığı,

Galatasaray 'lı oluşundan mücadelesinden hiçbir kuşkum yok hatta ligin ilk maçta ligin en çok koşan futbolcusu oldu, bu maçta da hiç az mücadele etmedi ama mesele Berkan 'ın 6 veya 8 oynaması değil

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.

Penati pozisyonu bence hakemden cok VAR yedi. hakeme bir sey yok demislerdir. bakip vermese hakemi söveriz.

ikinci sariyi verebilirdi, bence vermeliydi, rakip kaydi diye vermedi.

Boşa iyi futbol bekliyoruz enayi gibi. Her maç bu maç şöyle iki üç atarız çatır çatır oynarız diye bekleyip sahada ne oynandığını dahi anlamadığımız saçma sapan bir oyun izlemek ve bunun üç yıldır böyle olması.

Hakem filan ayrı bi konuda ne oynuyoruz abi biz?
Ortasaha ve stoperler oyun kuramıyor diyorsunuz ama kerem ve feghouli orta göbekte neden toplaniyor? Diagne cicaldaou zaten orada oyunu neden açarak pas alternatifleri yaratmıyoruz.Feghouli bir kere kanadinda pas almadi hep daraltiyor mesafeyi kerem de keza öyle.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindamaya 2. Dk cikan sarida rakip faul yapiyor.
Riberio nun 2. Sari verilebilirdi.
Penalti pozisyonu cok net penalti. Vara ragmen verilmemesi artniyet.
Ilk yaridaki net hakem hatalari bunlar. Bi taraftan aldi diger tarafa verdi huseyin.
Mac sonu kazanmanin yok aciklama sart

Maç başları önde baskı yediğimizde artık taylan ve berkana bir çıkış planı öğret hocam allah rızası için 2 senedir aynı hikaye ya

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.
he leş kardeş leş tamam ,ferguson 1 sen iki,hadı ya ne boş yaptınız

Aytac abicim aytac sirti donuk top almayi bilen 6 numara oynamayi bilen tek adam bu berkandan da taylandan da iyi oynar oraya alparslani koy bunlardan iyi oynar

Çok ağır oynayan yavaş düşünen ve çok geri pas atan bir oyuncu Aytaç olmaz orda

•quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt