⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Takımda gelişme var ama bazı aksamalar var, Feghouli çok kötüydü Kerem de topsuz oyunda yok, mutlaka hücum gücünü arttırmalıyız

Luyindama'ya 1.dakikadan gösterdiği sarı kartla hakem niyetini maç başlar başlamaz gösterdi. Penaltı pozisyonu ise diktiği tüy oldu. Yazık gerçekten bu takım bu sezon nasıl şampiyon olacak?

bizi öne geçirecek kadar hücum girişiminde bulunduk ama skor hala 1-1

hücumda çok büyük yetenek eksikliği var.

orta sahada hatlar arasında hareket edecek çabukluğu ve tempoyu gösterecek, top kapacak adam eksikliği var.

bu eksikler kapanmadan bizden bir şey olmaz.

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.

:puhaha:

Benim merak ettiğim tek bişey var. Biz kendi yarımızdan topla çıkmaya calısırken rakip pres yaptığı andaki planımız nedir ? Gerçekten bunu merak ediyorum 3 yıldır. Stoperleri kaderine bırakıp ikisi ve kaleci arasında paslaşmakmıdır mesela planımız ?

Antremanda falan bunu hiç düşünüp plan yapıyormudur hoca sanmam
Adamlar defanstan bizden daha rahat cikiyor.Herseye defansa dönuyoruz taktik bu.

Cicaldau inanılmaz güzel top oynuyor çok iyi oyuncu. Takımda eğer sistem oturtabilirsek o zaman seyredin adamı oyun akar akar. Bu arada beğenmeyen kötü yorum yapan arkadaşlar samimi söylüyorum futbol izlemeyi bıraksın. F1, Basketbol, snooker falan çok güzel sporlar var onlara yönelin.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim kulüpte gelenek galiba bu. Sneijdere de aynı muamele yapıldı, taaaa misimoviç'e de aynı. Adamları illa kanata mahkum edecekler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğruları yapmak ne kadar zor olabilir ki? Futbol basit oyundur. Şut atan adamı kaleden uzaklaştırıp Berkan'a şut çektirmenin ne mantığı olabilir?

Cicaldau’ya laf esenler var. İkidir alıntılayıp siliyorum. Hayri dışında değinmemiş kimse, yaptığımız ciddi atakların hepsinde ince pasları ve dokunuşları yapan o. Golde güzel de vurdu. Fena gitmiyor şimdilik hala erken yorumlamak için ama dayanamadım.
Cik topu aldiginda cok iyi ama cok az top aliyor. Biraz daha sorumluluk alirsa ben cok begendim

1629748124951.webp

buna penaltı vermeyecek tüm hakemlerin sülalesine boyle boydan gıreyım

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.
Oyun görüşü bence harika modern futbolda topu alayım 2 etrafımda döneyim bir çalım atayım diye bir olay kalmadı adam top daha ayağına gelmeden düşünüp tek veya 2 3 saniyede ileri oynuyor. Biraz EPL izleyin

Geri
Üst Alt