⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

Cicaldau tek ve akıllı pası güzel oynadı, en azından takımı hızlı atak yapmaya ittiriyor

Tabi biz herkes kucağına top beklerken stoperden topu alıp 3 adam çalımlayıp asist yapmasını beklediğimizden (hoca da dahil) beğenmiyoruz o ayrı konu

Cicaldau iyi çıkar arkadaşlar çok övüyor. Ben bir numara görmedim keşke yanılan ben olsam. İleride inşallah çok sövmezsiniz. Yalnız Nelson harika bence Marcao ile süper ikili olurlar. Hem topu oyuna iyi sokuyor hemde sakin

cica kadar hızlı düşünüp uygulayan oyuncu sayımız artarsa kendisinin performansı da 2-3 gömlek yükselecektir.

adamın ayağıyla beyni bir hareket ediyor. diğerleri topu 4 kere dürtmeden pas atamıyor ne yazık ki...
Berkana diagnenn pozisyonu 50 tane secenegi vardi.

Göcek pisliyi göstere göstere dogruyor bizi. Adamlara degmiyoruz faul veriyo. Bizimkilere faul yapiliyo vermiyo. Bide 100de 10000 penaltimizi vermedi serefsiz

Taylan asagi taylan yukari 3 gol atmisiz 2si ortada bisey yokken taylanin attigi uzun pasla4 sayesinden ne Taylanmis arladas ne yapti bu cocuk size.
Ozaman 6 numara oynamicak gidicek 8 e berkani alcaksin kenara aytaci alcan 6 ya orda pasini atsin topu cikaramiyor benmi gidip top cikaricam lyundama cikarinca olanlari goruyoruz

Boey avrupa veya pl antrenmani yesin bak nasil oynuyor 1 2 tane verkacta guzel gitti yanina verkac yapan adam olsun pldeki gibi 2 pasa ceza sahasina girer bu cocuk.

Ruberio çıktı biz de luyindamayı çıkartsaydık keşke

•quod erat demonstrandum•

Bize yerli yabancı önemli değil, Taffarel gibi top kullanan kaleci lazım. Muslera formda oldugu dönemde bile uzun top kullanamıyor.

Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.

Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?

İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.
Ben de geçen maçki oyununu beğenmedim ancak hızlı düşünen oyun zekası yüksek bir oyuncu olduğunu bugün gördüm. Tek pas yan pas işinde olmaması da çok güzel goldeki koşusu da golden değerliydi. Teknik kalitesi iyi ancak fizik gücü olarak biraz zayıf. Şuan için takımdaki tek kreatif oyuncu görünümünde. Feghoulinin gol dışında bir tane olumlu hareketi olmadı malesef.

Geri
Üst Alt