Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.724
- 12.876
- 2.868
Buna nasıl penaltı verilmez yaa
İyice arsızlaştılar
Böyle gitmez ama
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna nasıl penaltı verilmez yaa
Berkana diagnenn pozisyonu 50 tane secenegi vardi.cica kadar hızlı düşünüp uygulayan oyuncu sayımız artarsa kendisinin performansı da 2-3 gömlek yükselecektir.
adamın ayağıyla beyni bir hareket ediyor. diğerleri topu 4 kere dürtmeden pas atamıyor ne yazık ki...
Ozaman 6 numara oynamicak gidicek 8 e berkani alcaksin kenara aytaci alcan 6 ya orda pasini atsin topu cikaramiyor benmi gidip top cikaricam lyundama cikarinca olanlari goruyoruzTaylan asagi taylan yukari 3 gol atmisiz 2si ortada bisey yokken taylanin attigi uzun pasla4 sayesinden ne Taylanmis arladas ne yapti bu cocuk size.
Ben de geçen maçki oyununu beğenmedim ancak hızlı düşünen oyun zekası yüksek bir oyuncu olduğunu bugün gördüm. Tek pas yan pas işinde olmaması da çok güzel goldeki koşusu da golden değerliydi. Teknik kalitesi iyi ancak fizik gücü olarak biraz zayıf. Şuan için takımdaki tek kreatif oyuncu görünümünde. Feghoulinin gol dışında bir tane olumlu hareketi olmadı malesef.Yaa arkadaşlar cidden belki de anlamıyorum, bilmediğim için soruyorum. Çikaya iyi diyenler hangi oyununa istinaden diyor.
Tamam anlıyorum hepimizin beklentisi çokkk yüksek ama 2 maçtır ne oynuyor bu arkadaş?
İnşallah yeni bir hagi olur da hepimiz utanırız ama şuana kadar soruyorum.