⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

O kadar çok son toplarda hata yaptık ki 4e 5e çok rahat gidecek maçtan az daha puan kaybı yapacaktık. Şahsen olumlu düşünüyorum, dolu tarafından bakmayı severim, çok daha iyi oynayacak potansiyele sahibiz. Eksikler kapatılır, o zamana kadar ligin başında böyle henüz maç ritmini vs tam yakalayamamışken, ki ona rağmen farklı bitebilirdi maç, puan kaybetmemek çok önemli. Daha iyi olacaktır, adım gibi eminim.

Böyle galibiyetin .. derler ya hani öyle.

Canımdan çok sevdiğim Fatih hocam yapma artık şu değişiklikleri biz gerideysek değişikliği yapma yetkisi Fatih hocadan alınsın abi şampiyonluklara mal oldu hala akıllanmadı adam şaka gibi ya.

Bırak şu çift santrafor işini bırak şu Akbaba olayını canım hocam benim bunlarlar olmadı yine olmayacak.

Çok sevindim luyinfamanın özgüvene geri gelmiş

Boss geri geldi dedi.

Transfer olacak mı sorusuna da sonsuza dek Galatasaray’dayim diye cevap verdi

•quod erat demonstrandum•

Kadro istikrarı yakalayamadık halen.
Bir Ahmet bir Mehmet oynuyor.... Artık Terim 11 belirlemeli ve o 11i, 3-4 maçta beraber oynatmali.

Nelson iyi oyuncu ama cicaldau tam bir kazık

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam bu mesajina kadar macin 17. dakikasinda ve toplam 70 dk oynamamis yeni transfere kazik damgasini vurduysa, gerisini siz dusunun. Boyle cok bilmis, negatif enerji veren insanlar ne kadar cogaldi artik be.

Mactan sonra 1. sayfadan 140. sayfaya kadar guzelce okuyayim dedim, simdiden pisman oldum. Biktim bu herkezi yerle bir eden topluluktan.

Bu takimin ilerde mutlaka 2 adet cok kalteli kanat adamina ihtiyaci olduğunu soyleyip durduk. Ama artik bunun yeterli olacagina da inanmiyorum. Tek tesellim bu sezonun Fatih Terim icin bir son, Galatasarayımiz icin hakettigi basarilara ulasmasi yönünde mükemmel bir baslangic olacağina inancimdir.

ayagi duzgun adamin paslari iyi hucuma yeterince katiliyor. Ortalarinda ve son tercihlerde sikinti var sadece duzelir o da takima alistikca.
Maç boyu bir tane keremin önüne top attı ben başka adam akıllı pasını hatırlamıyorum geriye dönüş sıkıntılı orta yok müdahale yok ilk golude sayesinde yedik en kotu transfer bence

Şu babel i sahada göreceğime Ömeri görmeyi yeğlerim... Babel kadar uyuz olduğum kimse yok şu takımda.

Kimse kusura bakmasin sistemde olsa terimde gitse berkan ve cicaldau bu takimin oyuncusu degil bu ikisini kesmek lazim bir 6 numara ve gedson sart

Meloyu getir koy yemin ederim şu top çıkarma sorunumuz son bulur. Bu takımın sorunu ön şiberoda gedson falan değil gedson en son süsleme işi olur

____Taylan - Transfer*
________Cicâldău
Moruţan - MM - Kerem

*Gedson / MC Transfer

Falcao Babel gitsin.
Forvet hattı Mo - Diagne - Eren olsun yeter.
Sağ kanat eksik, ve pasör lazım. Orta sahada bi Maestro lazım, oyunu okuyabilen ve aklındakini yapabilen biri. Berkan Taylan çok çalışıyolar, ama bundan fazlasını beklemiyorum bu ikiliden.

Marcao takıma büyük ihanet yaptı...
Halen aklım almıyor.

Geri
Üst Alt