⚽ SL 21/22 H:2 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 23 Ağustos

oyuna sonradan girenler oyunun ritmini düşürdüler bir iki atağa çıkıyorduk o da kesildi as kadronun yakınında bile değiller sonradan girenler

puan kaybedilse idi tarafim adina hocaya yazardi .

degisiklik konusuna bir iki sey demek istiyorum;
macin temposu ve ritmi degisiklikten sonra yok oluverdi...
babel-emre a - omer ... ucude tempo bakimindan cikanlarin gerisinde olan isimler. + olarak 3ude ball hog .
< ; > yanlis isimler cikti yanlis isimler girdi. cok ilginc bir an idi ,,, bunu bir sekilde dengelemeli hoca.

ben bir an *diagne de mi cikacak sandim, ki, onde rakip defansin dengesini iyi bozuyordu - neyse ki hoca kendisi bu toplu degisiklikte cikarmadi - derken, mustafa oyuna sonradan girerken acaba yine aklima acaba diagne'yi mi cikaracak diye soru isareti olustu, neyseki 2.forveti oyuna ayni anda sahada olmasi adina almasi olumlu idi degisiklik ozelinde. * ozellikle doldur bosalt uzun hava topu ve kornerlerde diagne,mustafa ayni anda sahada olmasi onemli idi...
golu de bolca uzun bulundurdugumuz duran toptan kazandik.

maca yonelik genel gorusumu ise bir ara deginmek isterim nacizane...sicagi sicagina sadece degisiklikler ozelinde bir yorum getirmek istedim.

babel tam ölüydü yahu emre akbaba ile hangimiz daha kötü yarışı yaptılar sanki...

Şu sahayi tamamlayamayan adamlar yuzunden daha iç saha maci izleyemedik.Beter beter stadlarda top oynuyoruz.

20210823_230442.webp

Fena da degildik yani. Baya orta acmisiz, 3de1e de vurmusuz

Ben olsam Caner’i alır gelir 3-4-3 oynarım

Muslera
Boss Marcao Nelson
Boey Berkan Gedson Caner
Cicaldau Morutan
Mohamed

Bir Türk daha koyarız bir mevkiye(tercihen kale)
En azından orta sahadan 0 defans katkısı varken 3 stoper karşılarız rakibi+Caner takıma hırs getirir. Marcao yu bilerek ortaya koydum bir tık önde oynayıp gizli libero tarzı oyun kurabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt