⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

neredeyse tüm sezon hiçbir işe yaramayan, top kontrolü, şut ve hatta basit pas atabilme becerisi bile olmayan berkan dan net kurtulmamız lazım... Allah rızası için koşuyor falan demeyin..

Genclesiyoruz diye bu takim bu halde olamaz aga. Genclesiyoruz diyip 20 milyon euro harcatip bu takim yeni ve genc diyip böyle lesh gibi futbol izletemezsin!! Genclesiyoruz diyip eldeki yüksek maaslilari satarsin paftan oyuncu cikarirsin ve para harcatmazsan ve bu oyunu oynatirsan kimse birsey demez. Bu oyun kabul edilemez!

Ben bu maca mesela Aytac ile baslardim. Mac basinda da yazdim. Elimizdeki en net orta saha oyuncusdu bu adam.

maçı izleyemedim ışık kaana ne oldu
İlk pozisyonda geriden oyun kurarken topu rakibe attı,klasik şekilde pozisyon gol oldu.İkinci pozisyonda rakibi kaçırdı, yakalayım derken adale attı.Terim maç öncesi hazir, zamanı geldi demişti.Halbuki ne fiziksel ne de taktik açıdan hazırmış!

Oğulcan ve Aytaç girdi. Ya Bayern kim a resmen yıldızlar topluluğı takımı kess

omer kadar basi bos futbolcu yok turkiyede

Hersey rağmen ezeli rakibimiz Giresunsporu yeneceğimizi düşünüyorum ikinci yarı

En basta Aytac oynamaliydi. Oyle ya da boyle original orta saha

Ali koc da ilk sene genclesiyordu az daha dustuler hicbi farkimiz yok benzia menzia cica mica gecin bu ayaklari o herif gibi katakulli ile de satamayacaksiniz ki

Geri
Üst Alt