⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Berkan benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir. Berkan sahada olduğunda hücumlarımız çok etkisiz oluyor. Topu kullanmada gerçekten çok kötü. Melo'msu bir 6 no ve Gedson ile birlikte Cicaldau oynamalı. Taylan Berkan'dan çok daha iyi topçu. En azından pas dağıtmada, uzun pasla oyun kurmaya daha müsait.
Gecen mac aytac oynadi berkana gelen toplardan biri ona geldi adam geriye oynamadi direk kereme aradan oynadi o top gitti feghouli golu atti berkan olsa basip geriye vermis ve hucum bitmisti Taylan hic degilse ara sira araya oynuyor uzunda atiyor adam ben top kaptirmayayim diye oynuyor nasil hucum kuracaksin ptt ligi seviyesinde oyuncu

8 korner 0 gol,1 isabetli şut,bu takım ne çalışıyor Allah aşkına? Halil'i oyundan çıkarıp Babel'i forvete Aytaç'ı da orta sahaya alırsa bir şansımız olur.Yoksa beraberlik bile mucize.

Arda girsinde bu maç sonu Arda özür dilesin bir değişiklik olur. Hatta bunun çizelgesi olmalı.

Giresun maçı Arda sen özür diliyorsun hafif gözler dolu konuş. Emre haftaya Hatayda göreyim seni koçum özrüne inanacak taraftar. Mert Çetin kasımpaşa maçının özrü sende aslanım taraftarı şok edeceğiz ne olduğunu anlamasınlar.

Oğulcan'ı kendi mevkisinde, forvette, oynatsak ya?Babel tam bir el freni, Halil de gol atmaya tepki olarak doğmuş

Ben bu takım çok daha yetenekli olduğuna inanıyorum ki bunu da gösterdiler. Ama Fatih hoca ile olmuyor artık. Oyuncuların bile kendine güvenleri kayboluyor, önceden sezon sonu hoca değişikliğini olsun sezon ortası kim gelir diye düşünüyordum ama yok yol yakınken hoca ve ekip değişikliği şart. İyi giden her şey geri gitmeye başladı çünkü.

O kerem de 3 ay önce linç ediliyordu burada 5 krs etmez amatör oyuncu diye :)
Biliyorum.Gercekten kulup olarak biseyler yapilmali diger yenildigimiz maclarda pozisyona filan giriyorduk bugun oda yok olu gibiyiz.Demekki pozisyona girmemizi saglayan adam Keremmis kerem olmasa baya baya gerilerde olurmusuz.

Yedek kulübesinde hamle şansı da yok. Hiç umudum yok bu maçtan, takım sanki 3 gün önce Avrupa liginde maç yapmış gibi yorgun , isteksiz. Anlam veremiyorum.

o kdr üst üste galip gelemeyip zirveden iyice kopunca böyle oldu. takım bu hale gelince td değiştirmekten başka bi şans yok ya da çok iyi 3 tane adam alınıp onların ayağına bakacan ama ocakta nerden bulucan ztn para da yok

xg’miz kac arkadaslar bilen varsa yazabilir mi çıktısını alip tablo yaptiracagim

Geri
Üst Alt