Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.684
- 1.302
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen mac aytac oynadi berkana gelen toplardan biri ona geldi adam geriye oynamadi direk kereme aradan oynadi o top gitti feghouli golu atti berkan olsa basip geriye vermis ve hucum bitmisti Taylan hic degilse ara sira araya oynuyor uzunda atiyor adam ben top kaptirmayayim diye oynuyor nasil hucum kuracaksin ptt ligi seviyesinde oyuncuBerkan benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir. Berkan sahada olduğunda hücumlarımız çok etkisiz oluyor. Topu kullanmada gerçekten çok kötü. Melo'msu bir 6 no ve Gedson ile birlikte Cicaldau oynamalı. Taylan Berkan'dan çok daha iyi topçu. En azından pas dağıtmada, uzun pasla oyun kurmaya daha müsait.
Yedek kulübesinde hamle şansı da yok. Hiç umudum yok bu maçtan, takım sanki 3 gün önce Avrupa liginde maç yapmış gibi yorgun , isteksiz. Anlam veremiyorum.inş yeneriz tabiki. ama bi sonraki maç yine rezalet bir ilk devre izler miyiz heralde o da ewt.![]()
Dinlemedim Arda'yı neyin sabriymis o gençlere 3 yıl süre mi istiyor o da babası fatih terim gibiArda bey açıklamada demiş ya renktaş, bu sezonu sabır senesi ilan etmişler
Artık açık açık dalga geçiyorlar
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA
Bunu gotu boklu ben bile gorebiliyorum, hoca omerin sol bek olmadigini bi goremedi yaRakibin sag aciki 5/10 bi adam olursa yeniliriz sol bekimizin bos olmasindan dolayi
Biliyorum.Gercekten kulup olarak biseyler yapilmali diger yenildigimiz maclarda pozisyona filan giriyorduk bugun oda yok olu gibiyiz.Demekki pozisyona girmemizi saglayan adam Keremmis kerem olmasa baya baya gerilerde olurmusuz.O kerem de 3 ay önce linç ediliyordu burada 5 krs etmez amatör oyuncu diye![]()
Yedek kulübesinde hamle şansı da yok. Hiç umudum yok bu maçtan, takım sanki 3 gün önce Avrupa liginde maç yapmış gibi yorgun , isteksiz. Anlam veremiyorum.